-
Jutro i od mene!
Mala krenula u skolu pa smo poranile jutros. Sada evo pojedov dva tosta sa medom i caj od brusnice. Malac pritisce i mjehir i crieva pa piskim opet mal cesce...tacno osjetim udar po mjehuru ali neka ga nek lupa. Bit ce da je on nisko prilicno.
Hula hop---slazem se za dnevne ali na zalost ja ih godinama koristim jer od fakulteta jos imam problem sa mjehurom i nekoliko puta u danu nevoljno curkanje urina...pogotv nakon prvog poroda. Inace i kad treniram, trcim (prije ovog jel), radim skokove isto tako. Od ovog pritiska u trudnoci kada hodam desi mi se a nisam ni svjesna....majucne kolicine ali opet ne mogu samo gacice. Ovdje nemamo bio bio na zalot. Pda mi na pamet ili uzeti one porodilje sto koriste ili uzet sterilne gaze male sto posebno u paketicima dodju. :/ Btw, pored proslogodnisnjeg nalaza negativnog, nasla sam i nalaz iz maja 2018. gdje je takodjer bio negativan na mikoplazmu i ureaplazmu, smao je bila e.coli jer sam imala urinarnu izazvanu e.coli tada. Dakle sve su sance da je ipak samoaktivirana kako i doktor kaze i tako stoji.
Andy.....zelim da se procepis cim prije! I ja sam zacepljena i spavam dugo na trudnickom ali ili je alergijski ili je sto sam oprala neku noc kocu pa kad me zabolilo legla mokre kose malo , a u stanu mi zavrcemo grijanje bas radi disanja i jer je prevruce inace. No kod mene je minorno naspram tog, ja se aquamarisom spricam po cijeli dan i izdrzljivo je.
Riri, sretno na pregledu!
Ostale kako ste, kad ce pregledi? Ja sam 26.3.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma