Jagodice, hvala na lijepim zeljama.

Riri, drago mi je da je sve OK.

Ja se zaljevam brusnicom pa i piskim u tom stilu. Znam da ne utice na ureaplazmu alu ne moze naskodit.

Sto se tice malca, moj je ovaj toliko vrckav da ga non stop osjetim skoro. Radila sada časove ove za komp i bukvalno skoknem ponekad malo. A svaki deseti udarac osjetim po mjehuru jer mu je sad glava dole. Koliko se javlja....zapravo rijetku su trenuci kad ga ne osjetim, ja mislim da bih mogla panicariti kada se to prorijedi. Ne sjecam se spolutno da je mala bila u ovom periodu aktivna. Kasnije jeste.....sjecam se dobro kad me nekad u osmom mjesecu zavalila nogom u zeludac da sam skocila. Kao sto gledam i ovaj ce dok mu none dodju do njega. :D Samo nek su zivi i zdravi. <3

Ulosci....ne mogu bez njih, a izgleda ni sa njima. Gledam cijene tih sto se siju, platennih...pa i nisu bas jeftini jer treba mnogo (pogotov sa postarinom). Jedino da kupim 20ak onih obicnih bijelih gaca za otkuhavanje i mijenjam svakih nekoliko sati. Mada vidjet cu jos i za te pamucne. Pokusala sam sa sterilnom gazom...mice se care pa ne znam vise gdje je koji dio trebao biti pa mi je veci rizik. Snaci cemo se. :D