-
Ririiiiii, sretnooo! <3 <3
P.S. Takvi bolovi kakve ipisujes su i moji samo moji se smire i ponove se tek kroz nekoliko dana. Zato su vjerovanto i bili oprezni.
Jagodice- bolovi...pa rjedje se desi ali se desi. Mali je i dalje aktivan i jao evo dok tipkam (stalak za laptop na krevetu) on skace pa udari od stalak, hahahah. Ja imam kontrolu u cetvrtak, bar bih trebala imati. Pise da prima redovne pacijente i da dodjemo sa maskom i rukavicama. I koliko god je dobar moj doktor , meni se svidja sto ti vadis nalaze. Ja urin niti jednom nisam radila, kamol urinokulturu jer je smatrao pored sumameda da ni ne trebam...bez obzira na onaj moj pisanjac koji po njemu ima drugi razlog. Sad ni u privatnu lab ne daju ak nije hitno....a ja ni kks ni nista nisma provjeravala od pocetka. Zaboravila sma mu reci da sam na krjau prve trudnoce imala trombocitopeniju i da bi to vjerovatno trebalo da se prati. Nadam se da necu zaboraviti. Brisevi, pitanje je sta ce biti.
Zene iz Zg ako vas ima nadam se da ste dobro.
P.S. Mi kako smo u izolaciji, policijski sat od 18h, djeca ispod 18 ne smiju nikako vani 24 h idemo u market svaki treci dan. Uglavnom mm kupi ono sto moze stojati ali kupi i povrca smrznutog i nesto mesa. Ja dolazim u iskusenje da pojedem hrenovke ali me strah listerija, toksoplazmoza i to. I uglavnom tijesto jedem, cak kruh pravimo. Gledamo d akorsitimo sto imamo sto je duze moguce da ne idemo po marketima cesto. Sreca pa ima ovaj prenatal....:D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma