Evo ovdje daju pratnju zasad, s tim da tjedan dana prije kad sam bila na pregledu rekli su da ne daju. Valjda su našli taj neki model koji im bolje funkcionira, a i baš sam razmišljala da je možda i do toga što su ljudi već poplaćali pratnju na porodu, bilo bi vraćanja novaca hahaha. Ali posjete ne daju. Muž je bio tu noć kad sam rodila sa mnom, a ujutro je morao otići i ne smije sad dolaziti dok mene i L. ne puste pa će doći po nas.
A bebač me stalno veseli.![]()
Učimo se oboje na novi život čini mi se. Najteže ide dojenje, ali mislim da će nam i to krenuti. Smiješan je jer nekako presnažno povuče pa mlijeko jako krene, pa ga valjda ljuti i frustrira što toliko curi pa plače i pusti sve. Naučit ćemo se, imamo i još nekoliko položaja za isprobati u kojima će možda bolje ići, a trenutno ne mogu zbog šavova dolje.
Sa mnom je u sobi pa smo stalno skupa, a sutra nas puštaju i kući pa jedva čekam da svi budemo na okupu.Obavili su puno nekih pregleda s njim zbog rizične trudnoće i komplikacija, ali hvala Bogu zasad je sve u redu. Morat ćemo na vježbice i pratit će ga svakako, ali ogroman teret mi je pao sa srca kad su rekli da imamo zdravu bebu.
E da, za ovu dezinfekciju. Jedem maloprije kekse i skroz im je okus neki gadan, na Sanytol. Ili su dezinficirali u trgovini, ili tamo gdje se proizvodi, ali uglavnom užasan je.
Munkice, nadam se da ćeš brzo ozdraviti! Drži se!
Ivana, drago mi je da ti sad sve lijepo radi.![]()

Obavili su puno nekih pregleda s njim zbog rizične trudnoće i komplikacija, ali hvala Bogu zasad je sve u redu. Morat ćemo na vježbice i pratit će ga svakako, ali ogroman teret mi je pao sa srca kad su rekli da imamo zdravu bebu. 
Odgovori s citatom