-
Jagodice, na klinici zaista jesu jako stari aparati stoga znam....ne bi mi mjerili vaginalno budale valjda da su mogli onako. On mi je rekao da 1.5 cm vaginalno nije problem uopste. A posto se inace te inekcije kako shvatih daju u 28. nedjelji, iduca kontrola dan pred punih 27 hoce da vidi da li ce se sta desiti sa grlicem prije nego dodje vrijeme kad se one primaju. Mislim da uzima sveukupno stanje i da vise hoce da sve pregleda radi neke sigurnosti. Ja sam sigurna da on sve radi i mjeri kako treba samo smatra da se ja ne trebam opterecavati time jer zna kakva je moja anksioznost. Rekao mi je sve je super, a i Ureu cemo rijesit jednom..na taj fazon. Uglavnom mislim da smatra i radi uree i svega da je bolje provjeriti sve u tom periodu i eventualno primiti te inekcije...2 ili tri cini mi se. Sada mislim da je sve OK jer je rekao, kontrola za 2 sedmice da vidimo hoce li trebati inekcije za pluca....znaci jos ne trebaju. Ako budu trebale mora se raditi bris jer iz nekog razloga bris treba biti uredan(ali klasicni, ne urea) da bi se primile (nije mi rekao on nego drugarica koja ide kod njega i primala je inekcije skoro...no njoj je grlic skracen vec dugo). Ne znam...bit ce sta bude. Ja ne mogu da se nagledam momka, joj. Tako am sretna danas i samo ga zamisljam. :D
Posljednje uređivanje od AliceInChains : 26.03.2020. at 20:21
-
P.S. Mislim da tokoliza i ide u gorim slucajevima od mog, a inekcija ako ima rizik bez tokolize. Negdje ide oboje....kako shvatih. Vidjet cemo sta ce na kraju biti. Ako ih predlozi mislim da necu odbiti jer da krene ranije i nesto bude ne bih si mogla oprostiti. No, necu unaprijed ...vidjet cu sta ce reci 9.4. :/
A na konici mislim da be ne bi svakako radi tokolize primili sada jer nisam hitni slucaj.
Posljednje uređivanje od AliceInChains : 26.03.2020. at 20:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma