Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Jagodice, Alice, Andydea divno je citati tako vesele dojmove s pregleda! Neka se samo tako nastavi i nadam se da vam se i mi pridruzujemo iduci tjedan. Ja sam u cet narucena, doduse mozda odem privatno jer je kod moje gin zabranjen dolazak pratnje, a MM bi upoznao curu isto. Cekam da mi odgovore da li se i privatno moze doci s muzem

Character i ti si brzo iza nas

Di je Galicia? Nestala je kako su zatvorili skole i vrtice. Vjerojatno je s dvoje klinaca doma, ne stigne nista..

Riri, kako ide? Spava i papa malisa?
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 28.03.2020. at 09:52

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku

Riri, kako ide? Spava i papa malisa?
    Ide.
    Spava i papa. Čini mi se kao da više papa nego što spava haha. Jučer ga je i starija seka upoznala. Preslatka je, prije spavanja je 'nahranila' sve svoje bebe i plišance. Sviđa joj se brat, stalno ga je mazila, pjevala mu je, gledala kako se presvlači pelena. Dobro, imala je jedan trenutak kad je pitala hoće on baš zauvijek s nama ostati ali tad je baš jako plakao, pa joj je bilo dosta haha.

A za pratnju na pregledu, ni nama nisu dali zadnjih par puta otkad je sve počelo. Probaj poslati na više privatnih pa vidjeti ako netko da. Držim fige!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •