Danas, nema bolova, umirila me sestra, rekla mi je da je njoj to bilo od 4 mj trudnoće stalno, pogotovo u prvoj trudnoći. Svejedno ću malo smanjiti tempo do pregleda pa ako mi dr kaže da je sve ok i da se ne zamaram, konačno ću pokušati malo vježbati s youtube-om...

Nema pratnje ni privatno, neću dalje pitati, snimit ću UZV i nadati se skupa s ostalima da će ovo proći čim prije da idemo skupa Ja sam se samo zezala da podsjeća na muža jer ima veliku glavu (sve bebe u tom stadiju imaju, ali mi je bilo smiješno). Inače mi izgleda kao sve bebe kad guglam te tjedne trudnoće. Možda ima bedra sportska kao ja na 4D.

Imate li možda preporuke za kakve vježbe online? Moram se malo trgnuti, uvenut ću (nakon pregleda)

Počela sam guglati opremu.. Naručila bi sad već platnene pelene i dodatke uz to i jastuk za dojenje jer stalno stavljam male jastučiće između koljena. Ajme, koliko detalja, sreća da sam toliko doma Tri dana tražim te pelene i baš su to slatke muke. Mislim da ću pomalo krenuti pripremu i drugih stvari, ali to ću čekati sajamske popuste, valjda će nešto biti. Za sobicu i kolica čekam da se sve smiri pa da mogu isprobati. Sad već sve jedva čekam.