Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

I meni se cinilo vec par puta da sam je osjetila, ali prolazno i kratko. Doduse, mi smo na kraju 17tt, tako da bi se definitivno trebali brzo osjetiti

Munkica, svaka cast za trcanje. Ja sam bila jako aktivna prije trudnoce, ali od plusica nula bodova. Prvo tromjesecje sam bila preplasena zbog nedavnog spontanog i dr mi je savjetovala da ne vjezbam. Sad mi je isto na pregledu rekla da zbog onih bolova ne vjezbam. Dosta me to cini tuznom, posebno sad kad sam vecinom ionako u stanu.

Character i ja se nadam planinarenju!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Tipkale smo u isto vrijeme, ivana

I ona se na uzv vrtila i skakutala da je nakon 10 min pokusavanja snimanja srca dr odustao i rekao da ce se vratiti kasnije na to. Inace, u bolnici se moze birati hoce li te pregledati student/specijalizant ili doktor pa o tome ovisi i cijena pregleda jer neki doktori rade u vise bolnica ili ordinacija i mogu naplatiti vise, odnosno osiguranje pokriva manje. Pojma nemam tocno zasto i kako.
    Uglavnom, meni su presmijesne situacije u kojoj me dr pregleda, sve lijepo i samouvjereno objasni i na kraju kaze da sad mora sve provjeriti sa svojim supervizorom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •