Alice,bolje da odmaras. Ja sam sa prvim djetetom cijelu trudnocu nosila nisko,da bi mi na kontroli sa 33 tjedna rekao da mi je skracen cervix i da sam uloziva za clanak (mislim da se tako kaze) i da se pripazim. Zabranio mi je setnje,seks, vjesanje rublja na zicu,tj propinjanje,hodanje uz i niz stepenice... I narucio me za tjedan dana da vidi stanje. Pazila sam se taj tjedan maksimalno da bi na sljedecoj kontroli dok mi je pregledavao cervix ja prokrvarila na njegovom stolu. Hitno kolima prebacena u bolnicu i tamo sam stavljena na odrzavanje intravenozno na Partus,tj tokolizu. Sva sreca pa nisam imala trudova. Po dolasku u bolnicu skracen i omeksan cevix i uloziva za prst,jel,pocela se otvarat. Bio je to 34.tjedan. uspjeli smo izgurat do 36.tjedna kada sam rodila. Ne zelim te plasit,ali pripazi se. Tebi se ovo sa cervixom rano pocelo dogadat,i bilo bi dobro da stanes na loptu sa svim aktivnostima ako ne zelis dosta ranije u bolnicu na odrzavanje. E i mijenjaj gina ako si u mogucnosti. Sada ti najmanje treba nerviranje i zabrinutost. Sretno! Ljubim!