Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Evo linka: https://www.facebook.com/events/237851240907304/

Character, još sam na -2kg, ali rekla mi je dr da me to ne treba brinuti, da sam zdrave kilaže i da je bolje -2kg od +10kg. Valjda spadam u onu skupinu koja dobiva na kilaži više kasnije. Meni je kuma dobila 8 kg u prva tri mjeseca, a 12 kg ukupno (rodila je 37+0), što mi je čudnije, beba i plodna voda, sve to dobiva na težini kasnije. Ali očito sto ljudi, sto scenarija. Doći će, neću ni ja pobjeći od toga Možda mi je malo i pala mišićna masa jer sam od dosta aktivne osobe došla na aktivnosti hodam po stanu. Jučer sam malo sadila kod svojih povrće i danas me boli ritica, strašno

Mene je dosta bolilo u 15tt, baš kao jače stvari i sad gotovo pa ništa, kad se baš naprežem kratko zapeče ili probode. Kucam o drvo. Čak razmišljam da počnem s nekim laganim YT vježbama za trudnice. Lagano pa ako vidim da mi ne smeta nastavim.. Imate li kakve preporuke, možda od trenera ako ste stigle početi na trudničke vježbe?

Meni je na lijevoj strani, baš je tamo i malo više izbočeno i uvijek su mi s te strane mjehurići/leptirići Puno mi više paše desna strana za spavati, a najdraža su mi leđa. To znam kad nesvjesno u snu odem na leđa pa se probudim i u panici brzo na bok.
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 10.04.2020. at 12:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •