Evo i mene malo. Sretan Uskrs svima koji slave! <3

Ja cekam kontrolu i aktivna/neaktivna sam kao i do sad. Kako se osjecam tako i radim. Strogo mirovanje mi nije naredjeno tako da izadjem i prosetam malo ako mogu, sa maskom naravno. Malac je aktivan jao, vazda skacem tokom posla kada sjedim, a i kad lezim mrda se skoro cijeli dan. Bas su mali periodi kada ga ne osjetim....valjda se necu zabrinuti kada mu bude nedostajalo prostora pa s ene bude javljao tako cesto. :D

Just Me, spavanje na ledjima znam da smanjuje dotok kisika i prokrvljenost sto nije dobro za bebu. No nije bed kazu ak s eprobudis na ledjima pa se okrenes. I meni se desi da se cesto probudim tako jer to ne mogu kontrolisati. Procitala sam i strasnije stvari vezano za to ali necu spominjati jer gledam nekako svojim ocima na to da bas i nije tako crno.... pokusavam lezat na boku koliko mogu mada bas cesto se sama prevrnem na ledja jer me bol u ledjima uhvati na strani ili me malac udara mnogo u tu stranu pa osjetim da trebam promijeniti polozaj. Udara on i na ledjima stalno al nekako je lakse za podnijeti....Gledam da se ne opterecujem time jer nisma u prvoj trudnoci ni znala za to i cini mi se da sam spavala svakako.