I meni je isto najneugodnije na lijevom boku. Desni mi je ugodniji, a najugonije mi na ledjima mada gledam bar nocu kako sam usla u treci trimestar da to ne radim ali se desi da se probudim na ledjima.

Mene opet piskitis uhvatio. Smirilo se bilo i ja krenem opet sa brusnicom preventivno malo i dok sam pila po solju dnevno ok, nakon sto popih dvije piskim nenormalno cak i ova 3 dana iako sam prestala da je pijem. Jest se i malac nasadio na mjehur i lupa. Nadam se da nije infekcija nego pritisak plus brusnica jer nemam pratecih simptoma osim tog osjecaja i cestog mokrenja, OPET. Mada cu i danas brusnicu pa da znam bar sto idem, hahahhaa ili ako i ima sta neka izbaci. Radim briseve 21. pa rek mozda da procisti malo nevezano za ureaplazmu. Urinokulturu ne znam d ali ce davati...nisam je nikako radila s obzirom da sam pila eritromicin i sumamed radi ureaplazme , a sada se nalazi ne rade osim ako nije hitno no pitat cu ga zna li moze li se pa kad i ako bude davao novu terapiju da obuhvati sve ako ima nesto....mada mislim da je ovo od pritiska, a i brusnice koja na mene djeluje kao i limunada....