-
Character, stvarno se zakomplicirala situacija kod vas. Realno razmišljajući nije neka frka, ne znam imaš li fetal doppler, on je super da te umiri ako te ulovi zabrinutost. Ali kužim skroz da ti nije lako.
Pisale ste o kontrakcijama, ja sam ih imala stalno u svakoj trudnoći, počele bi čim trbuh naraste, oko 17-18 tjedna. Svaki put bi mi dr preporučili što više mirovanja, normabele i spazmexe, ali meni lijekovi nisu uopće djelovali pa ih nisam puno pila. Normabele samo u prvoj trudnoći ali niš koristi. Kontrakcije su bile jako česte i prilično jake ali nisu me otvarale do pretkraj. Zadnja 3-4 tjedna sam bila nešto otvorena a rodila s 38-39 tjedana. Ovaj put ih imam ali su slabije i ne tako česte. Baš me to iznenadilo, već sam računala na njih. Pijem magnezij, 1-2 dnevno.
Inače, malo sam počela planirati baby kutak u sobi, baš me veseli, narađe bi sad odmah sve pokupovala i sredila ali nekako mi rano. Svakako planiram to do 6. mjeseca napraviti, i sve ostalo pripremiti da mogu u miru na more. Jesam optimistična
Posljednje uređivanje od ivana s : 17.04.2020. at 15:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma