Just Me, ma ja svog doktora volim zato me i pogadja ta promjena ali jesam pitala i drugog doktora ne toliko radi samih inekcija nego radi onog sa uputstvom...
Ja sam sigurna da znam sta on radi ali cula jesam, bas kao sto rece curka koja je prepoznala koji je , da su neke zenice znale otplakat zbog njega i njegovog nastupa prema njima , a meni to nije bilo jasno jer je meni stvarno divan i malo me ovo povrijedilo ali eto...komunikacija i jeste problem jer je prestao da komunicira na nacin na koji je i ja pola stvari nagadjam....doduse sad konacno znam eto kakvo je stanje. Znam da nije novac kod njega u pitanju jer je nekad sam o svom troslu ponavljao nalaze u koje je sumnjao na klinici i sl. Mali milion puta mi je pomogao i bas me dirnulo ovo zato ga u neku ruku i branim jer znam da inace nije takav i znam kakav je bio....ima i do hormona, vjerujem. Do sada nisam nista ni zapitkivala ali i ovdje ste mi rekli neki da je nenormalno da ne znam kakav je grlic i da treba da trazim da mi kaze i jesam....i sjela sam mu na zub ocito malo sto sam pocela zapitkivat i sto sam rekla da sam se osjecala uskraceno za informaciju. No muz se slozio da sam trebala. Ja se iskreno nadam da ce se on vratiti na ''staro'' jer mu vjerujem ali anksioznoj zeni ovaj novi pristup ne odgovara i psihicki dodatne probleme pravi u glavi. Bit ce sve OK nadam se.