Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da, jesam mirnija. No mirovanje...tri dana sam samo lezala i stan mi je praljav, ne razbacan nego prljav. Mm radi 8 sati dodje s posla odmori onda ja rondam jer niko nista (uzme on nedovoljno) i ja ne mogu gledat jer je bas bas zaprljano kao da su 3 mjeseca prosla a ne tri dana...sudja do plafona i jednostavno nemam se tu na koga osloniti. Zna da trebam mirovat ali sta da radim-dok ja ne zasucem rukave nema od tog nista il tek kad krenem rondat uzme nesto malo i tako tenzije po kuci. Uredno gleda kako to radim. jedan dan je zagalamio da legnem i ja rekla uzmi onda ti i vise nije nikad nista rekao nego ja rondam okolo kako ribam a ne bih smjela.Tako da sam danas cistila...ne mogu ni zvat agenciju radi korone, necu da rizikuje, a preporuka ovdje je da trudnice ne idu ni roditeljima ni oni njima tako da mi ni mama ne moze pomoci, a vjerujte da mi psihicki smeta kd je nered. Nije prije, ako nije to nekako ugnjezdavanje pred bebu tako da semdicno uzmem i pocistim-sta cu. Znam da ne bih trebala ali receno mi je da mogu biti umjereno aktivna i kako se osjecam.Bude dana kada bas ne mogu nista i prelezim ih ali eto nekako polako sedmicno ocistim nesto jer inace se ne bih imala gdje okrenuti....ne mogu vam opisati, kao da sam dobila OCD po pitanju cistoce najednom.

Kile, kod mene nekakve oscilacije. Prije 7 dana za 2 sedmice dobila 3 kile, danas na inekciji kroz sedam dana izgubila kilo i pu al jesam se pazila posto je rekao. Tako d akontam da cu na kontroli imat isto kao i na prosloj. Zgodnica sam, sve stoji samo eto taj priliv od 3 za kratko vrijeme nije bio dobar. Veceras cu da ocejfim malo pa sutra opet zdravoooo. :D Ni ja nisam na pocetku nego kasnije, cini mi se da sam na 6-7 kg u plusu za ovih skoro 7 mjeseci. Sad 30. a pocetak 32. je osmi mjesec tako da sam zadovoljna. No kako ih gubim i dobivam nista me ne moze iznenadit. Sa kcerkom u devetom recimo nista nisam dobila apsolutno ali je ukupan broj bio 11, dan nakon poroda je otislo 6.

Pregled mi je dan iza Jagodice :D
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 28.04.2020. at 19:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •