-
Jagodice, da znam. Dr mjeri iz vise uglova nekih i najmanja mjera se uzima kao mjerodavna a to je 3,2 cm. Kroz tri dana kod ovih je 2.5 sto je po njima OK. Eh sad da li se on skratio u 3 dana za 7 mm ili je do nacina mjerenja, to ne znam. Izmedju ostalog i zato mi s enije dalo riskirat ako se krenuo kratiti plus sve ostalo. Cilj je bio doci do treceg tromjesecja uz ureaplazmu i sreca dosli smo. Sad smo na inekcijama da bebica bude spremna i cekamo. A ne bi me cudilo da na krjau od duphastona i inekcija i svega prefuram termin. :D
Andy, drago mi je da je sve OK. Mada vjeruj kad je beba nize i glavom dolje udarci su i dlaje neugodni, meni skace po mjehuru, a odmah se iz poprecnog okrneuo glavom dolje, pa vratio u poprecni i opet vratio glavom dolje i sa dmu je glavica na grlicu nalegla sto vrsi pritisak i na grlic i na mjehur. Nekim danima osjetim plaksanje, a nekim me svako pomjeranje ziga dole. Valove pravi redovno, okrece se....nemirko mali.
Vjerujem da je teze vidjet spol u tom polozaju ali neka su zivi i zdravi, to je najbitnije. Robica i slatke muke...uzivaj! I mi smo dobili i nove i polovne pa cekam da nadjem neku komodu da polako dio mogu oprat i ispeglat jer jel ne znam kad me sta ceka pa da bar nesto bude spremno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma