-
Just Me, da-najbitnija je funkcija. Zrelost je stepen I i niko nis ne govori tak da je OK.
Jao Riri, mnogo svega....drago mi je da to sve imas poslozeno u glavi i sigurna sam da ce to uz redovne kontrole sve biti OK. U svakom slucaju prvi stupanj je bolji od onih dalje, mada bi bilo najbolje da nema ni toga. Sigurna sam da ce to sve biti kako treba ali znam kako je i sikirati se oko djeteta...ja barem koliko god se pravim i trudim da se ne plasim ili nesto oko necega unutra to je jace od mene. Vjerujem da ce sve to biti OK. Javi kako je prosao pregled. Saljem vam puse!!! <3
Ciste-ne brinu me one koliko fibroadenomi ali naci cu temu da iscitam. Hvala ti!
Ja nemam pojma kak je ovaj moj okrenut. Znam samo da prednjaci glavom koja je nalegla na unutarnje usce. A maloprije nasla trudnicku knjizicu kad sam bila u inostranstvu na pola godine gdje sam vodila prvih 19-20 tt i oni su na nekoj šemi obiljezavali iksićima i djeluje mi kao da mi je u prvoj trudnoci isto bila naprijed. Papire na nasem jeziku nemam ovdje u stanu ali bas me zanima. Ovdje ima kao na slici nacrtano tijelo kao okrenuto prema naprijed i obiljezeno sa L i R te slika profila , a kod mene su ta dva iksica na strani gdje je stomak pa mi jedino lici na tu mogucnost. Sa prvom trudnocom nista nisam imala pojma osim da sma jedan mjesec nosila nisko i da se digla gore. Prije i nakon tog mjeseca sam uredno trcala itd. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma