-
Hej drage moje! Dakle,da se pratimo,danas sam 29+4.
Sto se brijanja tice...ufff! Gospodju brijem sa britvicom,ali samo pred kontrolu,a kako sad vise dolje ne vidim suprug ce morat uskocit. Mislim da je mene toga vise strah nego njega hahaha. Pazuhe isto britvicom a noge el. depilatorom. Iako mi sad u trudnoci dlake na nogama skoro i ne rastu (jeeej!) pa to obavljam jednom u 2 mjeseca. Ako i izviri neka dlacica u meduvremenu onda je iscupam sa pincetom.
Ja bi htjela da suprug bude na porodu ali to je tehnicki neizvedivo. Do bolnice imamo 180 km i zivimo na otoku,tako da gin svaku trudnicu salje u bolnicu par dana prije. I da mu javim da je krenulo,i da on krene, opet ovisi o trajektu...tako da nista od toga.
Njega sad samo brine da ne budem morala u bolnicu prije nego skola zavrsi hahaha jer on je totalni antitalent za tehnologiju. A stvarno tog domaceg preko svakakvih programa.
Inace sam ok,bebica jos lupa nogama nisko a glava joj je skoro stalno izbocena malo iznad pupka pa je mazim.
E da,vec na 3 nalaza urina imam na Eritrocitima/Hb stavku TRAG. Gin na to ne obraca paznju...ali sam ja potrazila na netu i to je ustvari neko krvarenje,tj. krv u urinu. Moze biti znak neke upale,bolesti bubrega... Tako da cu trazit da mi pojasni ako sad i na sljedecem nalazu urina pred kontrolu ta stavka opet bude.
Posljednje uređivanje od Andydea123 : 07.05.2020. at 13:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma