Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Meni bi bilo vise sram dati frendici ijednoj nego muzu ista da napravi/pogleda hahaha. U biti mi valjda pred njim najugodnije.

Andy, javi ak saznas za te eritrocite. Sad citam evo tebe kak moras trajektom do bolnice, bome da se malo covjek zamisli kolku privilegiju imamo zapravo mi kojima je sve u istome gradu...

JustMe, ooo pa meni se iznad pupka crta pojavila jos tamo negdje u 23tt. Ispod pupka ne znam, nisam ju vidjela kad se pojavila hahaha, tek prije par tjedana u ogledalu

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni bi bilo vise sram dati frendici ijednoj nego muzu ista da napravi/pogleda hahaha. U biti mi valjda pred njim najugodnije.

Andy, javi ak saznas za te eritrocite. Sad citam evo tebe kak moras trajektom do bolnice, bome da se malo covjek zamisli kolku privilegiju imamo zapravo mi kojima je sve u istome gradu...

JustMe, ooo pa meni se iznad pupka crta pojavila jos tamo negdje u 23tt. Ispod pupka ne znam, nisam ju vidjela kad se pojavila hahaha, tek prije par tjedana u ogledalu
    Oooo da jagodice...lijepo je na otoku ali... Ja se tjesim sto cu na ljeto rodit i nece bit ruzno vrijeme. Zimi je zeznuto kad ima neki hitni slucaj a katamaran ne vozi ili helikopter nemoze sletit. Trudnice cesto lete helikopterom. U obitelji,moja sestra letila,a muzeva cak 2 puta. Bas nedavno jednu trudnicu ulovilo nenadano po noci i nije bilo druge nego da je dr opce medicine porodi u ambulanti. Sva sreca,nista se nije zakompliciralo,ali mene je toga bas strah. Bez ctg-a,uzv-a,babice,adekvatne sobe....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •