Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Na 37 stupnjeva je dok se ne rodi i treba joj neko vrijeme dok se prilagodi na 20-22 stupnja. Moja prva je rođena isto u kolovozu, imala je tanke duge rukave i sve ostale bebe isto. Prvi tjedan sam je oblacila tako u duge a onda u kratke. I nije joj bilo vruce niti se znojila. Ni meni ne bi bilo prevruce u tankom dugom rukavu da mirujem a kamoli bebi od 2-3 dana. Ali opet, svak ce po svome, kako misli da je najbolje.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Na 37 stupnjeva je dok se ne rodi i treba joj neko vrijeme dok se prilagodi na 20-22 stupnja. Moja prva je rođena isto u kolovozu, imala je tanke duge rukave i sve ostale bebe isto. Prvi tjedan sam je oblacila tako u duge a onda u kratke. I nije joj bilo vruce niti se znojila. Ni meni ne bi bilo prevruce u tankom dugom rukavu da mirujem a kamoli bebi od 2-3 dana. Ali opet, svak ce po svome, kako misli da je najbolje.
    Ja znam samo da za kupanje da ide temepratura 37 C (ali vode, ne prostorije). Ali kako kazes, svako zna najbolje za svoje dijete, a imaju i strucne osobe koje se mogu posavjetovati.

Stoga, da ne produbljujemo temu...mene zanimaju kvalitetni grudnjaci za dojenje, a da nisu skupi. Ovdje je kao tesko naci, a trzni nisu jos otvoreni. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •