Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hello!
    Slazem se da je vatromet srece odlican izraz kao i da treba probati ali imati na umu da postoji sansa da nam se ne ostvare svi planovi kad je u pitanju neki taj plan poroda...kako neko rece.

Ja cijeli dna lezim, moji krecili jednu sobu, hodnik u kupatilo pa ce nekad iduceg tjedna dnevnu...sada mama i muz ciste, ja malo njupam. Sinoc kad sam se nakom piš piš obrisala bila mi tackica krvi i tako tri puta (u toku istog brisanja). Tokom noci nije nista, jutros se obrisala svjetlo roza i vise nema. Proslog thjedna sam smao zatekla kapljicu na ulosku ali je dr pretprostavio da je od briseva no ak s eponovi il krene jace da se javim. Nakon tjedan dana eto desilo se ali je stalo pa s obzirom da ne radi vikendom necu zvati, a u bolnicu mi se ne ide jer ce odmah cackati pa mogu pokrenuti sta....ako krene opet javit cu se nekom. Donji dio stomaka boli pomalo....tinja...mali se vrti sto je super znak i trebalo bi da porod nije blizu. Razmisljam da li to moze biti u slucaju da se otvaram...malo sam citala pa kao moze se desiti i neki kapilar od pritiska bebe da pukne...ali nemam pojma kaj je.....Vaginalete Ampicilin i Nystatin sma krenula sinoc nakon tog brisanja i tusiranja tako da nije od njih, a Zinnat sam jutros zavrsila oralno. Nadamo se da ce sve biti OK.

Jagodice, to za WC te razumijem...pritisak je jak pa cak i kad ne idem pritisak kao da mi se ide je tu...ali moj je bas bas nisko tako da je kod mene vec neko vrijeme piš party. :D
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 23.05.2020. at 17:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •