-
Eee i ja sam primjetila na listi vodstvo deckica. Meni nekako sad lakse kad znam spol. Pocela sam pripremat robicu i stvarcice polako. Stigla mi komoda za presvlacenje i sad nemam izliku da nemogu pocet peglat hahaha. Jos trazim sto bi mu mogla pripremit za izlazak iz bolnice.
Ja sam od trudnicke robe bila jedino kupila jedne traperice koje vise ne nosim jer mi je u njima vec vruce,dvije majice dugih i dvije kratkih rukava. Ostalo pronalazim u ormaru od malo sirih majica koje su mi sad bas lijepo uske i pokazuju trbuh. Vani me vec polako pustaju preko reda i to mi je super haha,sa prvim malim to nisam dozivila,ali bilo je to prije 10 godina pa mislim da se svijest ljudi o trudnicama malo promijenio. Na bolje haha.
Ona vena mi se povukla na srecu ali sam isto spomenula ginu na kontroli pa je malo popipao i rekao mi je da je to sasvim normalno i da ne brinem. I tako se sve vise umirujem i polako iscekujem dan D. Jedino jos ime nismo izabrali. Toliko me to trenutno umara da uopce ne zelim razmisljat o tome a okolina si cak za pravo daje da oni odreduju kako ce se beba zvat pa me bombardiraju sa pitanjima jesmo izabrali i kao ovo ili ono ime bilo bi bas lijepo. To me bas pocelo zivcirat pogotovo jer mi se nijedno ne svida. E da,i da bi bilo lijepo da postujem sa imenom nekoga iz obitelji... Mislim stvarno. Ljudi su previse opusteni i puno si toga daju za pravo iako se njih ne tice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma