Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Cure citam vas samo ne pisem redovno. Drago mi je da sve lijepo napredujete od srceka masnice do alice i bebice od 2700gr! Da te utjesim alice, moja frendica ima 3tj rodila bebu u terminu 2500gr. Ja sam rodena u terminu 2700 gr... da sad rodis, bebica ima finu gramazu.
    Ja se osjecam fantasticno, zrudnoca mi sad bas prija. Imam 51kg i zaista nikad ljepsa nisam bila, tek sad to vidim nakon sto su mi frendice i mama pocele govoriti da bi trebala ovako nakon trudnoce ostati.
    Dobila sam cice i mogu vam reci da se nikad tako seksipilno nisam osjecala.

Na jednoj grupi na fbu sam procitala da city daje -15% na kolica na zutu srijedu, mozes čak kapariti i naruciti bilo kad, a platiti na zutu srijedu. Provjerite to jos jer meni nije blizu da provjerim, a nije los popust...
    Ja jos nisam pocela kupovati nista, a mislim da bi polako trebali...evo me u utorak u 23.tt...kako je brzo proslo, ne mogi vjerovati... u pon smo na pregledu, ne mogu docekati da ga vidi.
    Glede imena, MM i ja smo jednoglasno rekli da ce biti mali Borna i evo, sad se obracamo i pricamo o njemu kao da je vec roden, okolina nije imala vremena ni popljuvati ime hahaha

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od character : 30.05.2020. at 17:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •