-
Hula hop, ajme! Ja ni ne znam tolko ljudi. Nama je na svadbi bilo 100 i to je bilo onako u sirinu hahaha. Nadam se da ste lijepo proslavili bez puno posla za tebe.
Ja sam i pricest i krizmu imala skromno. Pricest na dvoristu kod dede i bake, krizma u restoranu ali obitelj, kuma i njeni i to je to. Mislim svakome kako voli i zeli, ali ja sam muzu vec rekla da za krstitke zelim samo uzu obitelj, a ne sad da zovemo neke tamo tetke tatine i mamine koje ne bi ni prepoznala.
Ivana, meni na onom prvom vadenju krvi nakon poz testa bio secer nataste 5.3 i zakeljili mi odma kao gestacijski pod upitnikom, i dijeta. Na dijeti nikakvoj nisam bila, malo izbacila nepotrebne slatkise i sokove, i ogtt bio 4,7. Vecer prije doduse jela zobene sa jogurtom
Alice, ja vjerujem da je povecana kolicina sluzi. Pogotovo sto kazes od napinjanja. Jer i ona zna "pljusnuti" u wc. Ali sad smo polako vec u tjednima kad krece ona faze "sta je ovo bilo, i dal je kakav predznak".
JustMe, nisam ti htjela nis govorit
Joj ja moram nesto podijeliti s vama! Vecina vas vec zna kakav je osjecaj kad bebac stuca. I kako se osjeti preko trbuha. Ja sam ga danas dva puta osim preko trbuha osjetila i izmedu nogu
Ujutro sjedim s muzem na kaucu i pijem kavu, i gledam kaj je to, daj on lupka po "madracu" pa osjetim, dal pas lupa repom? I onda skuzim da mali stuca. Valjda se umigoljio malo nize pa se zato tak osjeti.
I da, znate kad sam rekla da se ne selim? Pa da, ne selim se, ali svejedno smo morali sve stvari (osim kuhinje) strpati u kutije. I sad sam par dana tako malo zatrpana, dok se doma renovira i dok ne stignu ormari.
Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 07.06.2020. at 17:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma