Pozdrav, citam vas redovno ali ne uspijem nacu vremena za išta pisati... ja uzivam u 2.tromjesjecju..kako mi je zao sto prolazi, nemate pojma. Bas se osjecam poletno, puna energije! Bebac lupa, najljepsi osjecaj..sutra smo 25tt. Od 17tt nam je trudnoca krenula bez povracanja i vratila se energija. Toplo se nadam da ce me zaobici simptomi zadnjeg trimestra.
Ja sam totalno u fazonu "kakva ce moja beba biti, hoce li biti ćelavica, ciji ce imati nos, hoce li biti spavalica ko ja?" Tako pokusavam ne misliti na porod jer me strah i krv izvaditi, a ne roditi. Ja sam planirala, ako sve bude ok, doma u jacuzzi, sterilizirat ga sredstvom, upaliti mlaznice i u mlaku vodu cim osjetim bolove (valjda cu skuziti) pa tek kad pri kraju bude lijepo u bolnicu. Strah me dripa i svega toga, a voda ne moze skoditi? Takoder sam planirala proteinske plocice (one sto vjezbaci u teretanama koriste) ponijeti jer mi fakat daju snagu al sad kad sam procitala (sto je logicno samo nije mi jasno kako mi nije palo na pamet) kod hula.hop ovo za komplikacije i ne daj Boze anestezije, morat cu se konzultirati sa dr...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk