-
Buncek, mislim da nema važnog i manje važnog faktora da se druže. Odnosno, mislim da tu ima puno faktora na koje mi možemo jako malo utjecati, pa nema smisla ni da se opterećujemo. Ja imam sestru i brata. Zajedničke interese praktički nemamo, osim interes jedni za druge. Kod nas je tako da su brat i sestra jako slični, a ja sam jako različita haha. I nisu velike razlike, mi smo svi jedno za drugim dolazili, između mene kao najstarije, i brata kao najmlađeg, je malo manje od 6 godina razlike. Eto kojom brzinom smo onda išli.
Različiti smo jer smo valjda takvi karakteri, ne znam. Iz iste kuće, od istih roditelja, u istom okruženju odrasli, a mene se s njima ne može sastaviti što se tiče karaktera i interesa.
Ali to uopće nije važno. Imamo interes za naše odnose i to je važno. Mi se i sad u ovoj dobi znamo toliko posvađati da bi rekao čovjek da više nikad nećemo pričati.
Ali to nije istina, nikad se neće dogoditi da nećemo pričati. I nemam razliku kada se radi o sestri ili o bratu, bez obzira na spol. Oni su meni uz sve te različitosti među nama i dalje veliki darovi u životu, oboje. Sad se viđamo manje nego ikad. Ja sam u Srbiji, oni su u Hrvatskoj, korona je poremetila sva potencijalna viđanja. Ali jedva čekam da ih vidim i da oni vide svog nećaka naaapokon.
Što se tiče naše obiteljske situacije sada, dvoje ih je. Muževa kćer iz prvog braka i beban. Ona će sad u 8. mjesecu imati 5 godina, on će za koji dan 4 mjeseca. Tara je brata prihvatila savršeno. Stalno ga mazi, stalno želi biti blizu njega, čak je i potpuno prešla u naš krevet otkad se on rodio. Ja sam bila zabrinuta samo zbog ljudi koji su njoj sa svjesno negativnim tonom naglašavali da joj je on polubrat, a ne brat. To me strašno ljutilo, ali ona nije prihvatila. Ona njega zove svojim bratom i ne miče se od njega, puno ga voli. I ja i ona se puno volimo, eto i u potpis sam je stavila jer ne mogu zamisliti da je izbacim na bilo koji način. Ona je meni moja mala curica, bez obzira na to što nije izašla iz mene.
Kako će se njih dvoje slagati kad odrastu, nemam pojma. Ne mogu na to puno utjecati osim da im oboma dajem svoju ljubav i da ih na neki način probam naučiti da su jedno drugome predivni životni poklončići. Planiramo nagodinu još jednu bebu i nečiji spol će već biti isti haha, meni je svejedno koji. I planiram i dalje jednako postupati jer mislim da radim dobro, ali rezultati će ipak biti vidljivi tek za xy godina.
Što sam se napričaalaaa, ajme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma