Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hula.hop sretno!!! Najbolje ti je procijeniti kako se ti osjecas, ako si zabrinuta odi ranije ako se ok osjecas onda mozes pricekat da trudovi budu pravilni i bolni. Meni je jednom pukao vodenjak i polako curkala voda, tad nisam zurila, krenula sam nakon 2 sata u bolnicu. Sad mi je kao kod Riri pukao filmski i bas sam zurila jer sam se bojala s obzirom da sam vec bila dosta otvorena da ne rodim u autu. Mm je isao zamnom po kuci dok sam se spremalani brisao vodu uz komentar: Mozes im reci da je voda bila bistra

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Hula.hop sretno!!! Najbolje ti je procijeniti kako se ti osjecas, ako si zabrinuta odi ranije ako se ok osjecas onda mozes pricekat da trudovi budu pravilni i bolni. Meni je jednom pukao vodenjak i polako curkala voda, tad nisam zurila, krenula sam nakon 2 sata u bolnicu. Sad mi je kao kod Riri pukao filmski i bas sam zurila jer sam se bojala s obzirom da sam vec bila dosta otvorena da ne rodim u autu. Mm je isao zamnom po kuci dok sam se spremalani brisao vodu uz komentar: Mozes im reci da je voda bila bistra
    Hahahahahahaha muz ti je legenda!!! Ja neku noc pitam da mi radi perinealnu masažu kad ce ti on ni pet ni šest "fuj, necu ti ja to raditi", za depiliranje mi reče "kako te to nije stid od mene traziti?" Hahaha evo nisi je nikad ni rastezao ni vidjeo u životu ...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •