Hulahop, samo polako. Kad beba bude spremna, krenut će. U terminu je ako je rođena od 37. do 42.tt, tako da imate vremena.
Bolje je da krene samo kad treba. Znam da ti to sad ne znači puno, ali evo ja sam svoj porod isforsirala skakanjem na lopti, pretjeranim šetanjem, pretjeranim seksanjem i slično. Jer su me od zadnjeg pregleda naručili za 5 dana na inducirani porod. Meni je inducirani porod tad bio nešto najgore što me može snaći i zato sam forsirala. I dobro, krenulo je to sve, odbila sam sve intervencije, imala potpuno prirodan porod, ali objektivno je trajao predugo. Uvjerena sam da je to zato što L nije bio spreman. Rodila sa 38+5, do 42. sam imala još puno vremena. Hoću reći, nek ona samo ide laganini, bitno da je sve u redu.

Jagodice
Ja to kad je bio vani na pola nisam vidjela jer sam rađala klečeći. Muž ga je prvi vidio i iznenađeno rekao ''aaa vidi jbt beba!''. S obzirom na to da smo očekivali da će izaći traktor, jel..

Meni je danas grozno odličan dan. Grozno jer sam spavala manje od sat vremena, od ponoći negdje me boli želudac i ne staje, ne mogu jesti, ne mogu ništa. Baš Jagodici kažem da sam pokušala pojesti komadić kifle i pljunila hahaha. Odličan jer je L išao na kontrolu na uzv mozga i rekli su da se krvarenje lijepo povlači!