Character, ja sam bas s elektricnom izdajalicom ubrzavala mlijeko. Drugu noc u rodilistu sam cijelu noc svaka dva sata nju na cice pa svaka cica 15 min izdajalica. Do jutra sam mislila kakvo glupo dojenje, umrijet cu od umora, ali taj dan su cice nabubrile i krenulo ja polako mlijeko. Kroz tjedan, desetak dana je bas krenulo zrelo mlijeko. Dok je bio samo kolostrum sam bila sve sto i ti, nesigurna je li mi dijete gladno. Na jednom skoku sam i kupila adaptirano, ali ga nisam na kraju dala.
Meni je prvih dva tjedna bilo jako tesko. Muz je bio sam dva dana doma, stalno sama s njom, sve boli od poroda, hormoni lupaju, nesigurnost, ona jos tako malena, jos uvijek ne kuzim kad sta hoce. Ali svaki dan je bio bolji, i nakon dva jedna kao da mi je netko napravio rez, sve mi je postalo lakse. Tad smo pocele i setati svaki dan, mozda je do zraka
Munkice, bravo za oporavak, vi ste prava mala slozna obitelj

Kako vi dojite bebe? Dokad si moram navijati alarme? Nocas je nisam mogla probuditi u 4 i spavala je jos sat i pol tako da je razmak izmedu dojenja bio 4 sata. To bi bilo divno za noc, ali me strah da je jos moram buditi na dva, dva i pol sata? Ima tri i pol tjedna.. Sto savjeta ima, pusti dijete da spava-budi dijete-i tako u krug Vjerojatno postoji tema na forumu za to, ali ja samo ovu otvaram