Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Character, mene su ove multi mum komprese spasile, od krvavih bradavica do totalne bezbolnosti, u dan i pol. Koristila sam i od Medele Purelan, nije mi nesto pomoglo.

Nas jako muci povracanje. Svi kazu sve je ok dok dobro napreduje, ali to tako iscrpljuje. Jede, jede, kao da joj je zadnje i tako sat vremena i onda u mlazu to povrati, presvlacenje, pranje podova i opet jedenje kao da joj otimam sisu zauvijek. Ispije me. Spavanje je ok, oko ponoci zaspi, budi se oko 3-3.30 pojede, zaspi do 6-6.30 pa do podne odspava nesto kratko u dva navrata, i onda oko 15-16 spava uz jedno hranjenje do 19-20 kad krece zdereanje cice do ponoci. Najveca nervoza bude u tom periodu.

Riri, jako mi je zao. Drzite se, vibram da postane lakse. Pokusaj se izmaknuti i odmoriti, bar malo.
    Ja sam dobila koronu od sestre. Spavam odvojeno od njih i nosim masku cijelo vrijeme. Muz je kao vise s njom, ja je samo hranim. Samo to opet bude oar sati na dan. Nadam se da ce ona proci bez zaraze ili bar simptoma. Ni ja se ne uspijevam prisiliti kad je sita se maknuti, cim cujem da place, eto me.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dobila koronu od sestre. Spavam odvojeno od njih i nosim masku cijelo vrijeme. Muz je kao vise s njom, ja je samo hranim. Samo to opet bude oar sati na dan. Nadam se da ce ona proci bez zaraze ili bar simptoma. Ni ja se ne uspijevam prisiliti kad je sita se maknuti, cim cujem da place, eto me.

hula.hop, žao mi je zbog pozitivnog nalaza na covid, nadam se da će bolest brzo proći

na Rodinom portalu postoji nekoliko tekstova o dojenju u doba COVID.a, smjernice i preporuke

Koronavirus - što dojilje trebaju znati
    Smjernice UNICEF.a_ Prehrana dojenčadi i male djece u kontekstu pandemije COVID-19
    Smjernice Svjetske zdravstvene organizacije: Briga za dojenčad i majke s COVID-19
    COVID-19: Preporuke o dojenju za zdravstvene djelatnike

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Zvala sam vec na SOS telefon i za dojenje uz zarazu. I procitala sve, jos prije nego sam se zarazila :-O Sve ja to streberski. Doduse, bila sam i streberski oprezna oko zaraze pa sam je pobrala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •