-
Riri, drzi se, znam da je tesko uz bebicu koja je u živahnom periodu ali sve znas...bolje da ide serklaž, bar si malo mirnija.
Hula.hop, uh nadam se da se oporavljas i da bebica i dalje ruča...U nas kad se korona pojavila u 3mj, bebe su odvajali od mama, mame nisu mogle dojiti. Moje kolegice sestru su na mjesec i pol od tek rođene bebe odvojili i ovi su ih dali priajteljima. To mi je jaako tuzno. Onda su kasnije stigle preporuke da se obavezno beba doji bez obzira na pozitivnu majku, al eto, stres je nekome vec napravljen.
Moj B od jucer je nekako cudan. Inace ima raspored ko tvoja cura...Skratio je podoje na 15ak min i to zaspe nakon 5min dojenja. Animiram ga stalno, kad ga skinem, on kao spava, stavis u krevetic, plac. Imam osjecaj da je neispavan uslijed ovih grceva. Nakon jedne dojke ponudim mu i drugu al nije to ono halapljivo dijete. Ako se dobro ne namjesti i ja ga ponovo krenem namjestiti, nece ni da uzme dojku. Luda sam. Ne znam da se krenem izdajati? Nisam pametna jer su moje grudi mekane i ja ne znam jesu li ili ne ispražnjene
Sent from my SM-G950F using Tapatalk