-
Ja ne kužim kak nitko ne čita s razumijevanjem.
Nije poanta mojih upisa da se samo fitnesom može smršaviti.
Ja to nigdje nisam napisala.
Smršavit se može i povraćanjem, ako jedeš 1000 kalorija dnevno ili manje, ako živiš od jedne jabuke dnevno ili lista salate.
Primjerice: dvije čokolade su cca 1000 kcal, je li tako? Je, onda ako mjesec dana jedem svaki dan po dvije čokse- smršavit ću.
Znam ljude koji tako rade i da, smršave.
Aliii, ne za dugo.
Svima je ovdje jasno da za dugoročne rezultate treba aktivirati tijelo.
Lili je lijepo napisala da izgrađeni mišići troše energiju satima poslije treninga, čak 24 sata pa možda i više.
I u tome je poanta fitnesa.
Isto tako bi trebao biti cilj smanjiti postotak tjelesne masnoće. Nisam ziher, ali mislim da je oko 20-25% ok za žene.
Ove sprdnje da zagovaram da bi žene trebale izgledati kao Ćuk su neumjesne i to pišu one koje pojma nemaju što pišu.
Da bih ja izgledala kao Neven Ćuk trebala bi provesti u teretani ostatak života i uzimati anabolike jer žene imaju vrlo malo testosterona koji je ključan za rast mišića.
Ali gle čuda, ja ne izgledam tako.
Ja sam šest dana u tjednu u teretani oko sat i pol. Ne živim od posnog sira, proteinskih šejkova i dodataka.
Imam normalne obroke. Ne pretrpavam se hranom i ne jedem kruh jer ga ne volim.
Tvrda sam. Imam fantastične noge i ruke. Nemam celulita, ni trbuh ,a i dalje imam previše kila. I 50 godina i u menopauzi sam i borbu s karcinomom iza sebe. (prije mjesec dana sam tek nakon dvije i pol godine konačno dobila odlične nalaze bez traga tumora)
Kako? Pišem već danima kako.
Svatko neka nađe za sebe ono što mu najbolje paše.
Ja sam našla.
Ostalima sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma