-
Osoblje foruma
vec dugo ne ulazim u rasprave ovakvog tipa.
imam neka znanja. koja sam stjecala godinama, ali vec mi je dosta natezanja.
tako da niti sam cinicna niti zelim biti bezobrazna prema ikome.
ali ajmo po 100x. prehrana treba biti umjerena, izbalansirana. treba paziti na mikro i makro nutriente.
nije nuzno izbjegavanje bilo koje namirnice, jer vrlo mali broj ljudi ima neke alergije i sl. drugo je sto npr. hrpi ljudi odgovara prehrana bez ugljikohidrata, jer s njima postizu rezultate. zato, pa mozda jer nisu svjesni da s njima unose vise energije nego je trose. ima takvih primjera puno.
ulaz i izlaz bi trebali biti izbalansirani. ako je strelica usmjerena prema ulazu onda gomilamo kilograme. ako je pak prema izlazu onda ih gubimo.
ako bucki njen omjer ulaz izlaz izbalansiran je preko ovog nacina prehrane OK. e sad ona je gladna. pa i ja sam jucer predvece bila gladna nakon bozicnog rucka. e sad jesam li ja bila stvarno gladna ili pak sam samo psihicki bila gladna ne znam. al da sam lijepo uzela jos jela jesam.
znala sam da mi ne treba, racunala sam da si to mogu dopustiti. ali ako nastavim tim tempom, kad sam gladna par sati nakon ruka u kojem sam unjiela dvodnevnu kolicinu kalorija u sebe bome nece na dobro.
a vjezbanje 6xtjedno je meni previse. nekad sam i ja tako skakutala, do 5 i nekako, al kad mi je vikend pusti me.
niti cu imati ikad plocice, straznjicu imam, ni kardashianice je se ne bi posramile, celilita imam.
treba naci granicu. to stalno pisem.
imate link na prvom postu vjezbacica bas tu pricu o unosu, odnosno izlazu i ulazu kalorija. vrlo je zanimljiv. preporucam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma