Lili, sve smo ovako govorile upravo kao odgovor na tvrdnje da se nešto može postići samo sa utezima.
Tvrdnje o tome su na prethodnoj stranici, odakle je zapravo i počela rasprava i skrenula tema sa fastinga na utege, kad je Tanči rekla da se za neke konkretnije rezultate mora vježbati u teretani sa utezima. Dobro, mi sad odjednom sve očito tvrdimo isto pa nam je daljnja rasprava potpuno besmislena, ali evo ja sam nastavila jer sam tek sad vidjela da su se mišljenja promijenila. Ili je ono prije bilo nespretno napisano, ja to ne znam. I ništa ne iskrivljujem, svako može kliknuti na stranicu iza pa vidjeti i sam, jel.
Tanči, ja se ne sprdam. To nikad nije bio moj stil pisanja po forumu i uvijek se trudim lijepo napisati što mislim i nikoga ne uvrijediti u svom izlaganju. Tako da, ako ti je ispalo kao da se sprdam i da sam neumjesna, oprosti. Nisam uopće htjela reći da ti zagovaraš da bi žene trebale izgledati kao Ćuk. Htjela sam reći da stalno pišemo o tom nekom rezultatu i da se ne slažemo oko postizanja rezultata isključivo u teretani sa utezima, kao što si napisala ranije. I htjela sam reći da bismo onda trebale definirati rezultat. Ako je rezultat mršavljenje, onda postoji više načina, od kojih jedan (ali ne i jedini) može biti teretana. Ako je rezultat nabildano tijelo, onda je teretana pretpostavljam jedini način, odnosno utezi.
Ali itekako imam pojma što pišem, jer kad smršaviš skoro 40 kg, onda nekako ipak znaš kako se to dogodilo. Sad ako se moje iskustvo ne prihvaća zato što nije u teretani, pa šta da ja tu radim.

Odgovori s citatom