Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Kaae,
Nemoj se ljutiti, ali budi iskrena ti ne treniras redovito.
Svakako ne treniram redovito, ako je redovan trening dnevna obaveza, a k tome jos mora biti i ista aktivnost svaki dan, jer se u suprotnom ne broji. Nemam za to vremena, a ni volje, ni zelje. Takav ritam mi ne spada u rekreaciju ni pod razno, a ako je rijec o amaterskom sportu, onda svakako entuzijazam mora igrati ulogu.

U teretani sam dva puta tjedno s trenericom, ponekad cesce, ali onda bez nje jer je skupo. Uz to kucna joga.

Definitivno se ne moze mjeriti s nekim tko trenira svakodnevno, ali ja zapravo uopce ne zelim trenirati nista. Mislim da smo pisali na nekom topicu bas o tome, tko sto voli, a kome je to isto, ili nesto drugo, totalno mucenje. Meni svakako spada pod nuzno zlo, ne uzivam uopce. Fora mi je jedino povremeno baciti pogled na brojke pa se tri sekunde diviti cinjenici da X mjeseci kasnije dizem Y puta vecu tezinu. Bas bi mi bilo super da ne moram nikad vise u teretanu, ali valjda da ne idem, onda ne bih zaradila 3, vec 30 kila. Joga mi je super, u tom uzivam, ali nis' koristi sto se tice gubitka kila.

No prokuzit cu valjda i ja jednog dana sto funkcionira kod sedamnaestogodisnjih baba u ranoj menopauzi.