-
Ne znam zasto moji odgovori od prije nekoliko dana nisu objavljeni. Opet sam nekoliko puta zvala i SOS telefon nikad se nitko ne javlja ili izbacuje. Facebook profil nemam pa je ovo jedini nacin kako mogu od vas potraziti pomoc. Uglavnom, imali smo skok u razvoju i bilo je dosta tesko. Ali kad je proslo vidim da mi je maleni navukao bas dosta mlijeka. Prvo sam izbacila 30 ml nadohrane popodne i ostalo nam je 60ml uvecer. Kako sam ga stalno dojila i prije i poslije nadohrane,postalo mu je previse jer on voli papati. Poceo je dosta bljuckati nakon vecernjeg obroka i zaspao bi vec oko devet. Oko 11 sam ostajala sa punim cicama kad bi inace u skoku jeo a on bi spavao ili bi povukao malo pa zaspao. Danas sam mu zato ukinula tih 60 ml, on je papao samo moje mlijeko i zaspao ko i inace, sada kad se probudi valjda ce vise htjeti jesti moje mlijeko i biti namiren. Ako sve dobro prodje izgleda da smo napokon izbacili nadohranu. Zadnje vaganje danas je imao oko pet kg ako je vjerovati vagi dok je nemiran.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma