Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Uspostavljanje dojenja

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Evo opet mene. Znaci tu jednu vecer sam mu uspjela izbaciti tih 60ml i bilo je super nije ni trazio. Vec drugi dan je vise cicao i oko osam navecer ko da vise nema sto,i vuce navlaci cice ljuti se place. Probala ga noskati umirivati,bradavice peku od navlacenja svejedno ga stavljam ali nikako se umiriti. Dala mu opet ovaj put 50ml. Patronazna mi rekla da mu jednostavno dam kad je zivcan a kad ne trazi ne dam. Da li mislite da je to u redu neki dan mu dati 50-60 ml a neki dan jednostavno ne? Problem mi je sto ga ne mogu nahraniti dovoljno tako oko osam navecer,nakon bocice trazi jos malo sisati i on je onda sit i zadovoljan zaspi. Probudi se opet nakon koji sat jos sit donekle i nece sisa ko inace vec skroz malo a meni oko ponoci cice pune mlijeka. Budi se on opet u 3,pa u 5 pa u 7. Ne znam kako da to izreguliram previse sam opterecena,dali da se izdajam u ponoc pa mu to dajem oko osam navecer? Mama mi govori da to ne radim i da se opustim i ne zamaram... Molim savjet cure,zelim vise izbaciti tu formulu navecer. Ponavljam on sise cijeli dan razmak sat vremena i prije i poslije bocice, sve mi je to ok jer se stvarno trudim.
    Posljednje uređivanje od Mila84 : 18.01.2020. at 00:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •