Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 464

Tema: Odbrojavanje 4/2019 by Andydea123 & Justme409

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Prije svega, zelim vam sretnu Novu godinu!

Kad su u pitanju trakice meni je prvi viklus sa njima upalio.

A ja....sa trudnocom sve OK, no mene vazda nesto zeza. Krajnici su gotov prosli ali ujutro i navece me zdrijelo pece, krajnici ne. Nos zacepljen, curi, glava boli i primjetim jutros da mi sbijela sluz lije niz grlo....samo mi jos fali da mi zezne pluca jer sam asmaticar koji konacno ne koristi terapiju (kortikosteroide). Kontaktirala sam privatnu ORL ordinaciju jer je manja guzva pa razmatram otici fa vide da li ima potrebe za kakvim brisom ili je smao prehlada te da vidim imaju li neke pastile koje smijem iako su realno krajnici prestali totalno ali je gornji dio zdijela onako peckav. Ginic je na godisnjem do ponedjeljka kad nam je pregled. Kontam bolje odradit mozda briseve i preventivno da sam sigurna ali ORL ce reci svoje. Iskreno mislim da je prrehlada i da traje evo vec 6 dana s obzirom da samo prirodnu koristim (med , limun, ispiranje zalfijom). Danas cu uzeti i Aquamaris, to bar smijem.

mareelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Sve najbolje vam želim u Novoj 2020. godini, i što više plusića i malih bebača svim nama!
    Nas je uhvatila ova blagdanska opuštenost, tako da smo od Božića do sad hopsali i pokrili apsolutno sve dane

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za
    02.01.2020.

(Ne) čekalice

Pikulica1985~~~~~~~~41.dc
    anita83~~~~~~~~~~~32.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~28.dc

Odbrojavalice

hula.hop~~~~~~~~~ 25.dc
    JelenaR~~~~~~~~~~21.dc
    Buncek~~~~~~~~~~ 17.dc
    mareelica~~~~~~~~~16.dc
    Pearl 22~~~~~~~~~~12.dc
    YOYo12~~~~~~~~~~ 10.dc
    Character~~~~~~~~~10.dc
    Beck~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Mareelice, bravo, to zvuči zabavno i lijepo

Alice, nadam se da će sve krenuti nabolje, žao mi je što se mučiš Možda i nama trakice budu od pomoći

Mene svašta nešto probada i cice su mi jako osjetljive. Da nisam zadnjih tri ciklusa bila sigurna da sam trudna, bila bi i sad opet A očito nisam ni skužila ovulaciju. Živjele trakice ubuduće

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Poslala duplu poruku
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 03.01.2020. at 11:18

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Dakle, ja sam za pisanje na forumu preko moba kao mali mujo. Poslala sam poruku pa je bila dupla pa je nema Nadam se da ce netko preuzeti listu ubrzo

Lista za
    03.01.2020.

(Ne) čekalice

Pikulica1985~~~~~~~~42.dc
    anita83~~~~~~~~~~~33.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~29.dc
    hula.hop~~~~~~~~~ 26.dc

Odbrojavalice

JelenaR~~~~~~~~~~22.dc
    Buncek~~~~~~~~~~ 18.dc
    mareelica~~~~~~~~~17.dc
    Pearl 22~~~~~~~~~~13.dc
    YOYo12~~~~~~~~~~ 11.dc
    Character~~~~~~~~~11.dc
    Beck~~~~~~~~~~~~ 4.dc

Dakle, ocito sam mnogo fulala ovulaciju. Nocas sam bas osjetila grceve, ono za osjetiti maternicu kad se nezgodno pomaknem i cicke su mi jako osjetljive pa sam nestrpljivo isla raditi test iako mi je naranije vjestica u utorak. I imam najslabiju crticu na svijetu, ali je tamo Malo sam zabrinuta jer mi je bazalna jutros pala na 36.7, ali valjda nece pobjeci. Himalaya? Anita? Pikulica?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ajme Hulahop pa divno! Nadam se da će ta najslabija crtica na svijetu uskoro biti sve jača.

I sve najbolje svima u novoj godini!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ajme! Hula hop javljaj kak se razvija situacija!!
    Ak imas sliku daj ako zelis, samo nemoj direkt nego moras uploadati na net i nama poslati samo link. Drzim fige!

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Hula hop pa wooow koje divne vijesti!!! Molim te javljaj!!! Drzim fige.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Super hula hop! Kod mene cice osjetljive i grčevi. Trebam dobiti u srijedu pa ćemo vidjeti na čemu sam. Ja ću preuzeti listu kad kreneš u odbrojavanje. Očito fakat šljaka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hula hop odličnoooo!! Temperatura može biti pokazstelj ali i ne mora, barem sam ja tako pročitsla na raznim stranama. Nije pravilo kod 100% žena..
    Stavi nam sliku pa da pogledamo

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Super hula hop! Kod mene cice osjetljive i grčevi. Trebam dobiti u srijedu pa ćemo vidjeti na čemu sam. Ja ću preuzeti listu kad kreneš u odbrojavanje. Očito fakat šljaka
    Hahahaha, mi se tu sexale i sexale a samo listu treba preuzeti

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Opet je temp na 37.2 Lista je sveta
    Toliko je slaba crtica da se ne vidi na mobu sjenica... Kupila novi test pa cu u nedjelju opet, tada bi trebala biti normalnija. To su tocno ti grcevi, pogotovo onaj uz seksic. Nisam to imala nego trudna. Pa sam bila sigurna jutros i isla provjeriti tako rano... Samo da ne ode, ajme koja cu ja biti paranoja do 12 tjedna... ili zauvijek
    P.s. sutra idemo na skijanje i poslije vikend u toplice. A nema za mene ni na skije ni u saune. Uzela sam sest knjiga danas

mareelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ajme hula.hop!!! )
    Super, super!!!
    Posljednje uređivanje od mareelica : 03.01.2020. at 23:26

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hula hop moja seka je najnormalnije u ranoj trudnoći skijala... Doktor joj rekao da može - naravno da mora paziti da nebi bilo, ali najnormalnije je 10 dana odskijala s nama.
    No sad kad gledam mislim da bi ja kao i ti napravila, mene bi isto paranoja uhvatila

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mislim da je takve stvari bolje izbjegavati cisto radi mogucnosti pada. Ja sam odustala od klizanja ove zime jer znam da bi ljosnula na dupe, a od takvog pada moze se desiti nista a moze i svasta.
    Hula hop koji testic piskis? Vjerujem da sam nekima vec dosadna sa ponavljanjem ali, ja sam se uvijek uzdala u Gravignost i onda kad sam ostala trudna me kostao zdravog razuma i uvjerio da sam imala biokemijsku (inace nisam paranoik) jer mi nije nista pokazao dan nakon pozitovnog kineza. Onda sam otkrila Mullerove testove (i one trakice, i plasticni) koji su mi se pokazali kao jako dobri tih dana prije menge. Gravignost je kasnije uhvatio o bacio finu crtu ali tek nakon kasnjenja.

Dobro, ja sam ih do dana kasnjenja popisala jedno 8kom svih marki

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Piskila sam jucer na mullerovu, danas (u 4 ujutro) na clearblue (onaj obicni).. Naravno da nisam bila strpljiva do sutra nego sam nocas, kad me probudilo za piskiti, opet radila test Ova se crtica malo bolje vidi. Kao ona najslabija crtica na uputama sto je sasvim ok jer sam 3 dan od ocekivane M. Stavim slikicu kad krenemo na put. Samo mi je jutros bazalna jos vise pala, cim se razbudim, dok jos lezim ode na 37.2, ali kad se probudim bude 36.6. Necu vise nikad raditi ovako rano test, ne zelim znati ako imam biokemijsku

Ako bude sve ok, nemam pojma za skijanje. Uzela sam opremu (makar za setanje). Ja sam pocela skijati tek prosle godine pa mi je sansa za pad uvecana Bit ce ili moje malo cudo ili utjesna nagrada skijanja. Toplomjer sam ostavljam doma.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Jace se vidi uzivo
    https://ibb.co/QC55tz9

Vidi se bas kao slika A na uputama (trudnoca testirana prije ocekivane M). A sigurna sam da sam trudna, samo nisam sigurna da ce ostati. Svejedno sam kupila i od Clearbluea digitalni. Ali njega stvarno necu do utorka.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Evo i cudesne liste

Lista za
    04.01.2020.

(Ne) čekalice

Pikulica1985~~~~~~~~43.dc
    anita83~~~~~~~~~~~34.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~30.dc
    hula.hop~~~~~~~~~ 27.dc

Odbrojavalice

JelenaR~~~~~~~~~~23.dc
    Buncek~~~~~~~~~~ 19.dc
    mareelica~~~~~~~~~18.dc
    Pearl 22~~~~~~~~~~14.dc
    YOYo12~~~~~~~~~~ 12.dc
    Character~~~~~~~~~13.dc
    Beck~~~~~~~~~~~~ 5.dc

Himalaya, necu te tjerati u istu muku i testove ali kako se osjecas?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hula hop uzivaj. Nemoj misliti stp ce biti. Uzivaj u trenutku. Ja stalno brinem sto ce biti i koma je hahahha

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hula hop - lijepo se vidi crta i.preko ekrana

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Grudi su mi jako osjetljive i boli me donji dio trbuha. Mislim da ću dobiti M za par dana jer su svi simptomi prisutni. Već sam i odtugovala ovaj ciklus. U veljači počinjem s postupcima na humanoj ako u siječnju ne ostanem trudna. Tako je dogovoreno s doktoricom. Ne razumijem zašto se nikako ne primi, a svi nalazi su ok. Osim pcos za što je doktorica rekla da nije prepreka.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

I hula hop lijepo se vidi crta! Ja bih na tvome mjestu išla na snijeg, ali ne bih skijala s obzirom da si početnica. Utopli se i šeći umjereno.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hula hop, bas se lijepo vidi! Čestitam! Ja isto ne bi skijala. Lijepo se seci i citaj knjige.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Hula hop uzivaj. Nemoj misliti stp ce biti. Uzivaj u trenutku. Ja stalno brinem sto ce biti i koma je hahahha
    Vrh Pricaj mi o tome, spasila bi se da izmisle opustajuci napitak!

Himalaya, a to su i moji simptomi. Tko zna, ja se nadam da cemo skupa u novo odbrojavanje Meni su dali dijagnozu sa 17 goduna PCOS i pilule. Pila sam ih 13 godina s jednin pokusajem prestanka kad mi je ciklus skorz divljao i sva sam natekla, u dogovoru s diktorom izazvana mestruacija i kao rijesavat cemo to kad budem htjela bebu. Sad sam ih prestala piti u ozujku, dva mjeseca ranije pocela piti vrkutu caj, konopljku tinkturu i maca prah. Jesam spomenula da sam mali hipohondar? Ciklusi od pocetka 29 dana, prvi ciklus anovulatoran, treci ciklus trudna - dvije gestacijske vrecice. Nazalost, srceko je stalo u 9 tjednu. Poslije trudnoce sam se odmah vratila na vrkutu-konpljiku-maca prah, dva ciklusa su bila 35 dana, zadnji 29, i ovaj ocito tako nesto.. jesi probala malo tu alternativu? Ako su ti dali dijagnozu pcosa pretpostavljam da su prvo provjeravali hormone i ovulaciju? Sorry ako si vec pisala o tome, jos sam nova

P.s. hvala svima, divne ste.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Ovulacije su potvrđene i kod mog ginekologa i na humanoj. Ciklusi su nepravilni, ali redoviti. Nekad duži, nekad kraći, ali po trakicama znam kad je ovulacija. Vrkuta mi je skratila ciklus pa nisam bila baš oduševljena. Pročitat ću malo o alternativi. Uživaj hula hop i ne brini previše!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Pcos je dijagnosticiran na temelju nalaza hormona tj. inverzije lh i fsh. Nemam ciste na jajnicima.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ja sam u ozujku kad mi je utvrden anovulatoran ciklus isto imala tu inverziju, 2:1 umjesto 1:2 ili kako vec, obrnuto. I isto u svibnju na ponovljenim nalazima, ali s ovulacijom. Ginekolog mi je rekao da moram na humanu radi toga. Ocaj i plac. Napravila sam sve one pretrage sto treba za humanu, muzu isto nesavrsen spermiogram, ali na humanoj su me sprasili da prvo pokusavam 6 mjeseci. I da napravim antimullerov. Taj mjesec sam ostala trudna (s dvojcekima). Poslije spontanog sam napravila antimullerov i normalan je (donja granica optimalnog). Za PCOS mora biti velika zaliha jajnih stanica. Na jajnicima sam imala dosta folikula, oni nisu imali biser niz.. inace nemam problema s debljinom, ali sam imala problema s aknama prije pilula. PCOS je tesko postaviti kao dijagnozu.. Ako imas volje probaj, malo je tlakica to sve piti svaki dan, ali meni su se nevjerojatno izregulirali ciklusi. (Sestre mi imaju isti problem - jednoj je ciklus 35 dana, drugoj 40). Meni je kad sam napravila tu pauzu imala prvi mjesec 3 "menstruacije" i onda 5 mjeseci nista. Jesi radila pauzu s vrkutom za vrijeme menstruacije?
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 04.01.2020. at 22:35

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Amh nisam vadila tj. nisu mi rekli da trebam i njega. Prokaktin mi je povišen jako malo skoro neznatno što može biti zbog toga što nisam odmarala pola sata prije vađenja. Isto sam imala akne, ali nakon antibebi pilula. Katastrofa je to bila. Višak kilograma nemam ni ja. Bila sam i na hsg koji je pokazao prohodnost oba jajovoda. Spermiogram je normo što je doktorica prokomentirala da je odlično. Pretpostavljam da ću sad vaditi amh i ponovno hormone pa ću dobiti terapiju. Kad ćeš vaditi betu?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bit ce to ok. Koliko dijelimo nalaze i simptome mozda bas skupa otvorimo novo odbrojavanje Ako ne, vjerujem da ces s hormonima sama uspjeti, bez puno mucenja. Kad bas hoces blizanceke!
    I meni je prolaktin bio povisen, oko 900, ali sam kasnila na posao kad sam ga vadila. Poslije spontanog sam bas mirovala i bila budna 2 sata prije vadenja pa mi je bio normalan. I TSH mi je bio oko 3.8.. Njega krivim za srceko spontanog, jer je moj doktor (privatno) rekao da je to ok tsh, cak nije htio da ga provjeravam, vec sam isla sama jer mi mama i sestra imaju hipotireozu (sestra od prve trudnoce). Doktorica (soc) i ovi na nuklearnoj se nisu bas slagali s njim (pretrage nakon miss ab). Nisam doma do nedjelje, a ako bude sve ok, iduci pon odmah vadim tsh i idem na nuklearnu, ako je iznad 2.5.
    A betu nisam mislila vaditi.. ne znam sto bi mi ona rekla, nisam je vadila ni prvi put? Ne znam puno o tome?
    Kod ginek bi se narucila tjedan poslije vracanja doma, kad bi mi bio 6 tt i kad bi se trebalo cuti srce? Joooooj, samo da sve bude ok. Tako to uzimam s rezervom da si jos nisam pustila da budem sretna.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za
    05.01.2020.

(Ne) čekalice

Pikulica1985~~~~~~~~44.dc
    anita83~~~~~~~~~~~35.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~31.dc
    hula.hop~~~~~~~~~ 28.dc

Odbrojavalice

JelenaR~~~~~~~~~~24.dc
    Buncek~~~~~~~~~~ 20.dc
    mareelica~~~~~~~~~19.dc
    Pearl 22~~~~~~~~~~15.dc
    YOYo12~~~~~~~~~~ 13.dc
    Character~~~~~~~~~14.dc
    Beck~~~~~~~~~~~~ 6.dc

Sto je s Pikulicom i Anitom?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro svima!

Ne javih se par dana, prehlada me obuzela i razduzila se.

Hulahop, cestitam ti i zelim sve najbolje! I sama sam hipohondar i neko ko ima problem sa anksioznoscu tako da razumijem brigu. Ja sam otkazala zimovanje i ne idem i svakako da ne bih skijala. No ja radi prehlade nisam htjela ni ici.

Sutra idem na fetalni screening (UZ) i vjerovatno briseve, a prekosutra na briseve grla i nosa it predostroznosti al svejedno se kao hipohondar plasim. :D

Kako su ostale curke?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Sve to oko zenskog zdravlja i plodnosti je premalo istrazeno. Mi kad smo krenuli rjesavati nalaze prvo me bilo strah sta cemo otkriti. Na kraju svu nalazi savrseni i tek onda ne znas sta bi. Ciklusi udredni, hormoni uredni, ovulacije tj peak uredno hvatan svaki mj, spermiogram savrsen, gadali godinama plodne dane. Dakle ili nedostatak informacija/obrade u medicini ili visa sila...

Hula hop, cestitam!!
    Drzim fige za jos jedan baby boom!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Koliko se ja kužim beta ti ne može puno toga reći osim što može potvrditi ranu trudnoću s obzirom da je to hormon koji raste u trudnoći. Doktori obično traže da se izvadi kako bi se potvrdila trudnoća. Odmori se na snijegu i uživaj! Zaista nije lako napraviti bebu. Puno toga se mora poklopiti. Hormoni, dani, spermići, ciklus, posao, vrijeme, mjesto, godine, volja...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Da, beta potvrđuje trudnoću, ali potvrđuje i urednu trudnoću. Zato se većinom vadi tri puta, da bi se vidjelo da li se dupla.
    Ja sam vadila, ali ja sam preživčana ako sam u neizvjesnosti, zato sam vadila haha.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam vadila betu ali samoinicijativno, sr . mi nikad to nije dao da radim. Bila je negativna ali je ipak par dana nakon negativne/niske bete test na trudnoci imao blijedu crtu kao sto se mnoge sjecaju.

Ja ustala, stavila Aquamaris u nos i da ispusem jer je pun svega i obli me krv iz jedne nosnice.....veselo. No, sta god da se desava ja s radoscu cekam pregled danas da vidim bebača.
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 06.01.2020. at 08:30

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, ma vjerojatno samo kapilara puknula.
    Veselim se tvom izvjestaju.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Alice, sretno, sretno! I uzivaj javi se!

Je, Jagodice bas je to komplicirano i kompleksno.. kad se sjetim svojih paranoja s 20 godina, dok sam pila pilule, da nisam slucajno trudna jer su mi stvari kasnile pola dana :-O

Mislim da necu vaditi betu. Najvise zato jer kad se vratim doma sam u 5 tt. Znaci dok istestiram betu vec cu doci do 6 tt i nadam se otkucaja. Makar, tko zna, treba skupiti sve pokemone u pretragama!

Sutra cu ponoviti test i samo da znam da sigurno ne skijam :D Cicke mi postaju dojke i piskim svakih pola sata i spavam kad god legnem...

Lista za
    06.01.2020.

(Ne) čekalice

Pikulica1985~~~~~~~~45.dc
    anita83~~~~~~~~~~~36.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~32.dc
    hula.hop~~~~~~~~~ 29.dc

Odbrojavalice

JelenaR~~~~~~~~~~25.dc
    Buncek~~~~~~~~~~ 21.dc
    mareelica~~~~~~~~~20.dc
    Pearl 22~~~~~~~~~~16.dc
    YOYo12~~~~~~~~~~ 14.dc
    Character~~~~~~~~~15.dc
    Beck~~~~~~~~~~~~ 7.dc

Himalaya, srijedu si rekla da ocekujes vjesticu?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Da, srijedu dolazi vještica.
    Alice, vjerojatno ti je kapilara puknula. Hoće to pod pritiskom. Ja sam neki dan paniku digla što pljujem krv i trčala doktorici. Naravno da su bili desni. Nisu nikad krvarili pa sam se prepala. Dižemo paniku bezveze. Hula hop sretno i javljaj kako se osjećaš!

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Himalaya i to je simptom trudnoce! Javljamo si novosti Drzim nam fige...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Samo da se javim da je fetalni screening uredn. Bris na ureaplazmu uzet i naprosto sma uzivala gledajuci bebu. Tek me sad uhvatilo izgleda. Potvrdio je da je pravo musko. :D
    A za nos i grlo mi je rekao da ne moram raditi briseve jer je grlo skoro skroz samo proslo, a nos prolazi. Da su kao bakterije ne bi to tako lako proslo i svakako vjeruje da cu opet piti antibiotike radi ureaplazme posto tesko da je od prve crkla ali cekat cemo rezultate. Posto je nisam nikad imala pitam kako je to moguce, kaze pad imuniteta....

Uglavnom, osmijeh mi ne silazi sa lica, opet gledam slike sa CD gdje su slike i sve mjere.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ajme, Alice, bravo. Zvuci tako blazeno i lijepo... uzivajte malac i ti <3

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pozz cure meni dns vec 11dc al nisam stigla javit kak su blagdani bili sorry....cestitam hula hip
    Super da vec ima pluseva u novoj god evo ja nisam te srece u zivotu al super da bar neko je

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

E draga anita,,nisi sama ima nas dosta koje nismo te srece...al nema tuge niti odustajanja..idemo dalje,Bog ima neki plan za nas...pusa za sve curke....i hula hop cestitam❤

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj JelenaR prvotno napisa Vidi poruku
    E draga anita,,nisi sama ima nas dosta koje nismo te srece...al nema tuge niti odustajanja..idemo dalje,Bog ima neki plan za nas...pusa za sve curke....i hula hop cestitam❤
    Jelena svaka cast na pozitivnom stavu!

Alice, samo uzivaj! Stize ipak pisonja hehe!

Hula hop, obraduj nas jos kojom slikicom ako ce biti!

Himalaya, drzin fige za tebe!
    Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 06.01.2020. at 20:30

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena svaka cast na pozitivnom stavu!

Alice, samo uzivaj! Stize ipak pisonja hehe!

Hula hop, obraduj nas jos kojom slikicom ako ce biti!

Himalaya, drzin fige za tebe!
    Hvala dragaa....kako se vi curke drzite....i napredujete..ima li kakvih novih simptomcica??

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

I dalje smo trudni digitalac je isto pokazao plusic https://ibb.co/SshJSPz
    Piskila sam u 2 ujutro, mislila sam da je bar 5 pa nije bas jutarnji urin. A i ne znam kako bi bio nakupljen kad piskim stalno. Zvala sam doktoricu, zovem i gin da se narucim za pregled i onda samo preostale paziti se i drzati fige da ce sve biti ok. Nadam se i veselim iducem odbrojavanju (nadam se skupa s Himalayom, a mozda i jos kojom curom)

Meni je od simptoma sveprisutno stalno piskenje, osjetljive cice, krvare desni, ujutro mi pukne koja kapilara kad smrcam. Tu i tamo uhvati grc, ali su slabi, vise kad mi je hladno ili ako sam umorna.. lagani zatvor, lagani umor. Sve je divno do mucnina!

Hvala svima... Nadam se da ce biti sve ok i da ce nas biti vise ubrzo!

Lista za
    07.01.2020.

(Ne) čekalice

Pikulica1985~~~~~~~~46.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~33.dc
    hula.hop~~~~~~~~~ 29.dc II
    JelenaR~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

Buncek~~~~~~~~~~ 22.dc
    mareelica~~~~~~~~~21.dc
    Pearl 22~~~~~~~~~~17.dc
    YOYo12~~~~~~~~~~ 15.dc
    Character~~~~~~~~~15.dc
    anita83~~~~~~~~~~~12.dc
    Beck~~~~~~~~~~~~ 8.dc

U zadnjim listama sam malo dodala dan Character i sebi. Slobodno me ispravite ako sam jos nekome pogrijesila dane.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Odlično Hulahop, baš mi je drago!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Bravo hula hop! I hvala ti što si umjesto mene optimistična. Ja sam se već pomirila da ništa od ovog ciklusa Nema veze. Novi ciklusi, nove borbe!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hula hop, ti vec sad vise simptoma imas nego ja u 13 tjedana hahaha! Samo uzivaj. I da se ne scimas, ne znam da li znas ali sa ovog digitalca se nakon nekog vremena makne natpis s ekrana. Mi kupili da nam ostane za uspomenu kad ono sipak
    Al cuvam ih sve u vrecici haha.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jao Hulahop, drago mi je da je i digitalac potvrdio. Ja ga nisam raidla ali eto kaze Jagodica da se izbrise.
    Ja Jagodice isto kao i ti sve testove cuvam, uradile smo skoro isti broj ahahahah. :D

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •