-
Cestitke na odbrojavanju! Zelim vam sve najbolje. Zelim da bude jos odbrojavanja, tj. plusica uskoro.
<3
Ja sam se pomirila sa cinjenicom da pijem antibiotike i koristim antibiotiske vaginalete i nadam se (iako me strah da se nadam) da ce otici i ureplazma i proteus morabillis ili kako vec. Jos uvijek mi nije jasno kada nisam prije imala niti jednu. Samo ceste urinarne probleme te povremeno E. Coli jos od kraja srednje skole i to je to. prosle godine brisevi na ove plazme bili OK. Isto kao da u trudnoci samo niknu, ccc. Svasta mi je padalo na pamet ali sam skontala da ipak nije to (zensku trudni um) :D.Uglavnom, nadam se da cemo to rijesiti i da ce brisevi i urin biti cisti. Imam jos nekoliko dana da pijem i krkam caj od brusnice za ovu drugu. Inace...mucnine bez povracanje i zadnja dva dana samo spavam.
Naredni pregled mi je 18.12. kada cu vaditi krv za Veritas test. Skup je ali smo odlucili uraditi jer ima mogucnost placanja na rate. Kad su vasi pregledi?
Ema G, cini mi se da sam procitala da si rodila ali nisam mogla pisati jer sam skrsila laptop pa nisam mogla pass da promijenim posto zaboravih i od e-meila ai je mozak proradio. Ovim putem ti cestitam. Nadam se da ste dobro!!! <3
Posljednje uređivanje od AliceInChains : 10.12.2019. at 14:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma