Citiraj mareelica prvotno napisa Vidi poruku
Ja se i dalje nadam... Dok ne vidim da je vještica došla, ima nade

Sljedeći mjesec će MM ići obaviti spermiogram pa ćemo možda biti pametniji. Mene je ginić ovaj mjesec pregledao, kaže da mu se na prvu kod mene čini sve ok, al da mu se javim nakon što MM obavi spermiogram, pa ćemo vidjeti kako i šta dalje.
I još mi kaže da na papi imam blagu upalu, prepisao mi je Polygynax vaginalete, 12 dana, tako da mi se čini da sljedeći mjesec baš neće biti nešto previše akcije...
Već dugo pokušavate pa idete na pretrage ili preventivno? Ja sam napravila nakon spontanog što sam više pretraga mogla (znam da to nije preporuka, ali ebiga, panika je panika - razumijem AliceInChains)..

Prije trudnoće je MM napravio spermiogram (jer mi je gin rekao da misli da imam PCOS, koji očito ipak nemam) i ispalo je da ima asthenozoospermiu. No, rekli su da to neće biti problem i zbilja prvi put smo ostali trudni u trećem ciklusu. Bitno je da ih ima Ja sam bila na nekim vaginaletama (bak. infekcija) ciklus kad sam ostala trudna i gin mi je rekla da one nisu opasne, da ih ona propisuje i trudnicama.

Buncek dobrodošla!