Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
Hula hop uzivaj. Nemoj misliti stp ce biti. Uzivaj u trenutku. Ja stalno brinem sto ce biti i koma je hahahha
Vrh Pricaj mi o tome, spasila bi se da izmisle opustajuci napitak!

Himalaya, a to su i moji simptomi. Tko zna, ja se nadam da cemo skupa u novo odbrojavanje Meni su dali dijagnozu sa 17 goduna PCOS i pilule. Pila sam ih 13 godina s jednin pokusajem prestanka kad mi je ciklus skorz divljao i sva sam natekla, u dogovoru s diktorom izazvana mestruacija i kao rijesavat cemo to kad budem htjela bebu. Sad sam ih prestala piti u ozujku, dva mjeseca ranije pocela piti vrkutu caj, konopljku tinkturu i maca prah. Jesam spomenula da sam mali hipohondar? Ciklusi od pocetka 29 dana, prvi ciklus anovulatoran, treci ciklus trudna - dvije gestacijske vrecice. Nazalost, srceko je stalo u 9 tjednu. Poslije trudnoce sam se odmah vratila na vrkutu-konpljiku-maca prah, dva ciklusa su bila 35 dana, zadnji 29, i ovaj ocito tako nesto.. jesi probala malo tu alternativu? Ako su ti dali dijagnozu pcosa pretpostavljam da su prvo provjeravali hormone i ovulaciju? Sorry ako si vec pisala o tome, jos sam nova

P.s. hvala svima, divne ste.