Pokazuje rezultate 1 do 50 od 464

Tema: Odbrojavanje 4/2019 by Andydea123 & Justme409

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    I kod mene krenuli grcevi jucer vecer i jos nista...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Cak sam u petak vecer uzela paracetamol, bas su me leđa zabolila, donji dio komplet i noge. Jucer nista, malo mozda neka mucnina al to je standardno za mene prije nego sto trebam dobiti. Što ja kazem, mrcvari me lagano 3 dana. Realno, nisam nista ovaj mjesec ocekivati. Svekrva je isla u zavrsni stadij Alzheimera koji moze doduse trajati i par godina al je jako tesko tako da muzu nije ni docega, a ne do mene. A kako nam je psihicko stanje vj ne bi ni uspjeli i da se trudimo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
    Cak sam u petak vecer uzela paracetamol, bas su me leđa zabolila, donji dio komplet i noge. Jucer nista, malo mozda neka mucnina al to je standardno za mene prije nego sto trebam dobiti. Što ja kazem, mrcvari me lagano 3 dana. Realno, nisam nista ovaj mjesec ocekivati. Svekrva je isla u zavrsni stadij Alzheimera koji moze doduse trajati i par godina al je jako tesko tako da muzu nije ni docega, a ne do mene. A kako nam je psihicko stanje vj ne bi ni uspjeli i da se trudimo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    I mene kriza bila bolna ujutro a sada popustilo hvala bogu i grcevi malo popustili...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •