Pokazuje rezultate 1 do 50 od 464

Tema: Odbrojavanje 4/2019 by Andydea123 & Justme409

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Ljudi al mene boli sve identično menstruaciji. Upravo sam skinula ulozak koji nosam jos od bolova u petak (ne isti naravno hahaha) [emoji23] malo mi se samo vise spava, to primjecujem. Grudi isto kao menstruacija. Mucninu sam imala isto kao kad trebam dobiti taj dan, tko to ima, znat ce o cemu pricam

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi al mene boli sve identično menstruaciji. Upravo sam skinula ulozak koji nosam jos od bolova u petak (ne isti naravno hahaha) [emoji23] malo mi se samo vise spava, to primjecujem. Grudi isto kao menstruacija. Mucninu sam imala isto kao kad trebam dobiti taj dan, tko to ima, znat ce o cemu pricam

Koliko je lakše čitati kad je netko paničan, nego biti u panici. Ovako vidim kako to sve bezazleno izgleda Samo nemoj ići vaditi betu! Ostarila sam 5 godina radi te bete.

Uživaj s mužem danas u sreći. Joooj!

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko je lakše čitati kad je netko paničan, nego biti u panici. Ovako vidim kako to sve bezazleno izgleda Samo nemoj ići vaditi betu! Ostarila sam 5 godina radi te bete. [emoji38]

Uživaj s mužem danas u sreći. Joooj! [emoji813]
    Susjeda mi je ginekolog pa cu je ujutro zovnuti i sve po njenim uputama. Sve me strah da ne dobijem pa da ovo ne bude biokemijska

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
    Susjeda mi je ginekolog pa cu je ujutro zovnuti i sve po njenim uputama. Sve me strah da ne dobijem pa da ovo ne bude biokemijska

Prenesi mi odmah sve upute. I ja sam se toga jako bojala, zato sam i išla vaditi betu... Ako sam dobro shvatila, danas su ti tek izostale stvari, a digitalni test ti pokazuje 2-3 tjedna trudnoće (i to s dnevnim, ne jutarnjim urinom) - po tome, onako laički, mi se čini da ipak imaš dosta visoku razinu hcg-a zasad... Razumijem paniku, ali zasad možeš samo pozitivno. Želim ti čim više radosti radi plusića i čim manje strahova. Čudo ne pita kad će doći

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Prenesi mi odmah sve upute. I ja sam se toga jako bojala, zato sam i išla vaditi betu... Ako sam dobro shvatila, danas su ti tek izostale stvari, a digitalni test ti pokazuje 2-3 tjedna trudnoće (i to s dnevnim, ne jutarnjim urinom) - po tome, onako laički, mi se čini da ipak imaš dosta visoku razinu hcg-a zasad... Razumijem paniku, ali zasad možeš samo pozitivno. Želim ti čim više radosti radi plusića i čim manje strahova. Čudo ne pita kad će doći
    Na danasnji dan bi trebala doci M, test je rađen sa podnevnim urinom i pokazuje 2-3 tjedna. Meni je isto cudno malo moram priznati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •