Pokazuje rezultate 1 do 50 od 229

Tema: Današnja omladina i svi ostali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    napisala sam da je meni nepojmljivo da ja tako odgvoorim starijoj osobi.
    Moram priznati da je i meni, uvijek ću se radije povući. I mislim da je i djeci bolje maknuti se nego odgovarati, nikad ne znaš tko je s druge strane.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da je i meni, uvijek ću se radije povući. I mislim da je i djeci bolje maknuti se nego odgovarati, nikad ne znaš tko je s druge strane.
    Da, to je istina. Uvijek svojima kažem da se radije maknu iz takvih situacija.
    Ja osobno ipak nekako reagiram. Nikad agresivno, ali ne šutim.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.
    Mene to sve stresira. Još me više stresira ako se upustim u raspravu, zato radije šutim. Ili budem ekstremno pristojna, to je totalni upper hand.
    U prometu sam počela mantrat: you are not in traffic jam, you are traffic jam.

A bezobraznih i nekulturnih će uvijek biti.
    Ima svakakvog cvijeća u božjoj bašti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne znam odgovoriti, a ako se i upustim u raspravu obično me nastavak bezobrazluka još više iživcira.
    Vrhunac mi je bila jednom jedna ženska koja me zatvorila na parkingu na zelenom valu. Otišla ženska plaćati račune preko u Diners. Da bi mi kad se vratila rekla da sam seljanka i da odem živjeti u Ivanić Grad jer nemam pojma da se to tako radi u gradu. I da bi trebala biti zen. Sad mi je to sve smiješno ali onda mi nije bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •