Ola evo i mene.
Svega ste napisale. Šta reć,
rahela drž se nisi sama

tebi je otegotna okolnost dislociranost i što svugdje morate s autom.
Obaveza na sve strane, od tempa na poslu do prijave djeteta za Znanstv.kamp (ne bi da je prijavljujem za fakultet koliko su toga tražili), papirologije za kredit, gledanja keramičkih pločica, odabira ponuda za radove ustanu, a tek kad krenemo s namještajem aj aj
summer zna kako je, njoj je svježe. Lakše mi je sad s dječjim treninzima jer L. više ne ide u atlet.dvoranu na Velesajam nego joj je sve na Mladosti, dan se produžio, pa sve sama hendla pješice i tramvajem. F. je u kvartu i laknulo nam je kad se prebacio s nogometa na košarku (nema tekmi vikendom i sl.), on je u kvartu, jedino odemo po njega nazad dok se ne produži dan, al to nam je pješice 2-3 min.
Meni su treninzi mentalna higijena i posložim si raspored tako da ih negdje ubacim. Obično planiram par dana unaprijed, često i tjedan unaprijed ako radim po klupskom programu.
Prijavak jutros dizanje u 6:00h, cross fit s frendom na velesajmu u 7:00h, u 8:30h ko nova na poslu.
jelena.O, izvadim unaprijed koštice od tih svježih datulja, probala sam jutros ove s Dolca, odlične su (100 kn/kg, a u Importanneu u voćarni 120 kn/kg). Otići ću i do Tvornice, probat kakve su te.
Picek-pajcek moje boljke

kad netko izgovori, grozničavi rad mozga picek = pile i onda heureka, tako sam jedino mogla zapamtiti PI-PI