Stranica 19 od 60 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

nama je bilo tako prethodnih godina i to je bilo zaista frustrirajuće
    ove godine ih ne vodim na ništa
    kćer ima gimnastiku u školi u vrijeme boravka a sin na svoje aktivnosti ide sam, također su u kvartovskoj školi
    možda se iduće školske godine nešto promijeni, pogotovo jer ona želi u glazbenu, al o tome ću misliti sutra

ja sam do nedavno imala ludnicu na poslu tako da tek sad uživam blagodati nerazvažanja djece
    al kad sve staviš na papir: razvažanje, kuhanje, pranje, posao, ostane jako malo vremena za nas same, a i za malo kvalitetnije provođenje vremena s partnerom. Ja ciljano i namjerno nalazim vrijeme za to, uvijek na uštrb nečega, ponekad i vježbanja.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam u subotu konačno ubacila jogu, i to jednu od onih nekoliko Dagmarinih. Uvijek kad radim njenu jogu bude mi žao što je tako malo njenih videa na yt, svega nekoliko. Jako su joj dobre složene vježbe. Radila sam Yoga morning heart expanding practise, i pošto imam upalu međurebrenih mišića, zaključuem da sam si dobro proširila srce.
    U zadnje vrijeme imamo neke obiteljske tenise. MM igra rekreativno, a dobar je, pa imamo kao recimo školicu. Obično dva sata rezerviramo teren, pa on s jedne strane mreže, a dečki s duge, ili mala i ja s druge. To nam bude baš dobar đir. Njih dva napreduju silno (naravno) a mala i ja isto napredujemo Ovaj vikend je ispalo da nitko ne može, nego samo MM i ja pa smo otišli jedan sat, baš mi je bilo dobro.
    Sinoć balet, učimo nove vježbe na štapu pa smo to radili većinu sata, a zadnjih 15 minuta veliki skokovi.
    Dakle, (mislim da je magriz pitala) ta baletna šipka se ovdje kod nas zove štap, a mislim da se u Zg kaže štanga.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, (mislim da je magriz pitala) ta baletna šipka se ovdje kod nas zove štap, a mislim da se u Zg kaže štanga.
    a za dotepenke poput mene je važno istaknuti razliku između štange i štenge, budući da se još uvijek sjećam svoje picek-pajcek blamaže

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Picek-pajcek mi je godinama bio izvor čuđenja. Prvo, rođaci iz ZG prasca zovu pajcek, što je sasvim glupava riječ, a onda još i to iskrive pa kažu picek umjesto pajcek

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Picek-pajcek mi je godinama bio izvor čuđenja. Prvo, rođaci iz ZG prasca zovu pajcek, što je sasvim glupava riječ, a onda još i to iskrive pa kažu picek umjesto pajcek
    tako sam i ja mislila (da su varijacije iste riječi) dok nisam doznala da je picek pile

nego, istekla mi je pretplata na Down dog
    sad razmišljam da li da obnovim (dobra mi je aplikacija) ili da isprobam nešto novo
    godišnja pretplata je 235 kn
    Saša, ti koristiš nešto drugo?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola zene
    ja se jos uvijek nisam vratila u rutinu
    ali ovaj tjedan sam napokon uselila u stan , rijesila se beskrajnog razvazanja djece s kraja na kraj grada, jos cu ovaj tjedan uzeti pauzu od jazz baleta jer mi je usred popodneva, a jos obilazim ducane i punim sitnice
    bachatu idem redovno, za vikend sam pjesacila tri sata i to dosta uzbrdo, redovito pozdravljam sunce i tako

vertex, odlicno za tenis
    jedno vrijeme smo i mi to prakticirali, svima je bilo zabavno

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja koristim alo moves. Malo je skupa, ali ja sam uzela godisnju kad je bila na snizenju pa me ispalo oko 800 kn ako dobro pamtim. Ja na srecu nikoga ne razvozim, sve su aktivnosti takve da ih se moze na noge plus veliki sve obavlja sam. Vjezbanje mi dodje kao pranje zubiju, nesto sto radim svaki dan jer sam se tako sa sobom dogovorila, ponekad to znaci prije posla, ponekad uvecer, ali uvijek vec dan prije znam kada i sto vjezbam naredni dan. Ne vjezbam jedan dan tjedno, i na putu vjezbam krace. I ne vjezbam iza 9 navecer jer se tada druzim. Danas sam svoje odvjezbala: summer shred 31, tesko mi je bilo, sva sam se tresla nakon treninga i yogu pola sata.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer woohooo
    prvom prilikom se pozivam u goste

nista mi ne govorite, danas sam luda ko kupus, organizirala sam se za odvest al ko ce mi vratit dite neman pojma
    triban se klonirat i gotovo

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Alo moves ima besplatno 14 dana
    uzela sam to zasad, uz opciju mjesečne pretplate ukoliko budem htjela nastaviti
    life pro tip: uvijek proguglajte discount code kod plaćanja bilo čega, ne pali uvijek, ali evo ovaj put je uspjelo, ubola sam 15% popusta.

Planiram iskoristiti ova dva tjedna, možda i jedan mjesec pa onda izabrati između Alo moves i Down dog

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da picek nije pajcek
    A iz studenskih dana imam i ja jednu smijesnu situaciju. Vozi se nas par tramvajem i jedan iz grupe kaze da nosi ove gaće već tjedan ili mozda i vise , ne sjecam se bas tocno. No sjecam se da je skuzio da ga svi u čudu gledamo i s korakom natrag :lol pa je brzo dodao i objašnjenje , da misli na hlače
    Posljednje uređivanje od larmama : 03.03.2020. at 13:30

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uspavala bolesnu djecu pa odradila wo 9
    stigla i rucak skuhati
    stize i kceropaziteljica pa ce biti i trk sutra (jutros me omeo plusak taman kad sam se probudila)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

betty koliko dugo ti je trebalo da u down dogu predjes na sljedeci nivo?
    i kako cesto si radila?
    ja se na begginer razini planiram zadrzati jos jedno vrijeme
    osim mozda kod restorative
    Posljednje uređivanje od Ginger : 03.03.2020. at 14:30

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja isto bila na beginner, ali beginner 2
    jedini razlog zašto nisam aktivirala intermediate je što vidim da uključuje arm balances, koje ja ne mogu
    ali ova beginner 2 razina mi je bila skroz ok

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ok, thnx
    ja sam na full na beginner 1, a gentle i restorative na beginner 2

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola evo i mene.
    Svega ste napisale. Šta reć, rahela drž se nisi samatebi je otegotna okolnost dislociranost i što svugdje morate s autom.

Obaveza na sve strane, od tempa na poslu do prijave djeteta za Znanstv.kamp (ne bi da je prijavljujem za fakultet koliko su toga tražili), papirologije za kredit, gledanja keramičkih pločica, odabira ponuda za radove ustanu, a tek kad krenemo s namještajem aj aj summer zna kako je, njoj je svježe. Lakše mi je sad s dječjim treninzima jer L. više ne ide u atlet.dvoranu na Velesajam nego joj je sve na Mladosti, dan se produžio, pa sve sama hendla pješice i tramvajem. F. je u kvartu i laknulo nam je kad se prebacio s nogometa na košarku (nema tekmi vikendom i sl.), on je u kvartu, jedino odemo po njega nazad dok se ne produži dan, al to nam je pješice 2-3 min.
    Meni su treninzi mentalna higijena i posložim si raspored tako da ih negdje ubacim. Obično planiram par dana unaprijed, često i tjedan unaprijed ako radim po klupskom programu.

Prijavak jutros dizanje u 6:00h, cross fit s frendom na velesajmu u 7:00h, u 8:30h ko nova na poslu.

jelena.O, izvadim unaprijed koštice od tih svježih datulja, probala sam jutros ove s Dolca, odlične su (100 kn/kg, a u Importanneu u voćarni 120 kn/kg). Otići ću i do Tvornice, probat kakve su te.

Picek-pajcek moje boljke kad netko izgovori, grozničavi rad mozga picek = pile i onda heureka, tako sam jedino mogla zapamtiti PI-PI
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.03.2020. at 14:59

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ok, thnx
    ja sam na full na beginner 1, a gentle i restorative na beginner 2
    možeš slobodno preći na beginner 2, nije tako različit od jedinice, nema nikakvih izazovnih asana
    eventualno ako staviš neki boost tipa arm balance (ako toga uopće ima na levelu Beginner 2)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ok, probat cu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam se preporodila. Nikoga više nikuda ne vozim. Malog na utakmice vikendom, a i to se da organizirati s drugima...
    Uopće mi zapravo ne treba auto

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja vozim, ali si to vrijeme spojim sa svojim treningom. Teretana je blizu dvorane pa mi je izvedivo.
    Ali da bih voljela da ne moram bas u tocno to vrijeme, bih.
    Ovako sve ostalo tempiram prema tome, kuhanje, spremanje...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ola evo i mene.
    Svega ste napisale. Šta reć, rahela drž se nisi samatebi je otegotna okolnost dislociranost i što svugdje morate s autom.

Obaveza na sve strane, od tempa na poslu do prijave djeteta za Znanstv.kamp (ne bi da je prijavljujem za fakultet koliko su toga tražili), papirologije za kredit, gledanja keramičkih pločica, odabira ponuda za radove ustanu, a tek kad krenemo s namještajem aj aj summer zna kako je, njoj je svježe. Lakše mi je sad s dječjim treninzima jer L. više ne ide u atlet.dvoranu na Velesajam nego joj je sve na Mladosti, dan se produžio, pa sve sama hendla pješice i tramvajem. F. je u kvartu i laknulo nam je kad se prebacio s nogometa na košarku (nema tekmi vikendom i sl.), on je u kvartu, jedino odemo po njega nazad dok se ne produži dan, al to nam je pješice 2-3 min.
    Meni su treninzi mentalna higijena i posložim si raspored tako da ih negdje ubacim. Obično planiram par dana unaprijed, često i tjedan unaprijed ako radim po klupskom programu.

Prijavak jutros dizanje u 6:00h, cross fit s frendom na velesajmu u 7:00h, u 8:30h ko nova na poslu.

jelena.O, izvadim unaprijed koštice od tih svježih datulja, probala sam jutros ove s Dolca, odlične su (100 kn/kg, a u Importanneu u voćarni 120 kn/kg). Otići ću i do Tvornice, probat kakve su te.

Picek-pajcek moje boljke kad netko izgovori, grozničavi rad mozga picek = pile i onda heureka, tako sam jedino mogla zapamtiti PI-PI
    Sad ko ništ drugo bar su jeftinije

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

odradila bazen s klincima
    nije neka sreća s njima sam trening, ali je bazen prazan, pa smo se i glupirali malo
    oni sretni, ja zadovoljna
    doma odradila Zuzku, 12 minute body #12 - ovo mi je bilo malo zahtjevnije, pa mi je to sad ok nivo za vježbanje
    sad još otić po velikog u školu i mogu se srušit u krevet

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

rahela hug

ja odradila bazen u nekom drugom gradu. divno je kad nema nikoga i tisina je #samoljubav

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Napravila sam summer shred #3, sutra zasluzeni rest (citaj veci dio dana na poslu)

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam napravila summer shred #4, al jedva jedvice jos sam si smanjila jednu rundu.
    Poslije sam prckala po toj alo moves app, 20 min trazila ne znam ni ja sto (previse izbora) i na kraju odradila neki 20minutni after workout stretching.
    Super je aplikacija, samo je stvarno previse izbora. Mene je k tome jos strah da ne kliknem nesto, pocem raditi i onda ispadne da je turbo advanced, bolje receno nesto sto ne mogu izvest. Znam da pisu leveli, ali ja ne znam koji sam level

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Poslije posla sudje, veš, kuhanje, peglanje, ugurala pola sata kišnog trka noge malo teške od jutarnjeg cross fita.

Doma brzinsko farbanje izrasta, druženje s family, opuštanje, tv i sad laku noć svima!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas jump rope cardio kbell 14 i yogu. Betty ja najvise volim Nayu Rappaport i Ashley Galvin, doduse ja stvarno u yogi ganjam fleksibilnost, to mi je apsolutni prioritet. Uglavnom probaj sa moderate, beginner sigurno nisi, pa lako predjes na intermediate. Intensity ganjaj dvojku.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vrijeska,
    A da se predomislite za Škraping?

Eno prognoza više nije cijela subota kiša nego samo prijepodne. Daj Bože da tako ostane ili još bolje da ni ne pada u subotu.
    Mi definitivno idemo obiteljski s frendovima, utrka, druženje, večera u konobi, TBF i moreška na repertoaru, bit će ludoooo i zabavno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zuzi 15 minute fat burn #2x

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja danas odmaram. konacno sam dosla doma na vrijeme i sad kuham veceru i ruckove
    poslije samo setnja s pesom

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja niš ne pišem: sve je uobičajeno, 2 puta pilates i jedno do dva rolanja tjedno. I dalje doma ne vježbam

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jutro smo proveli kod dr pa sam trk ubacila poslijepodne
    neki intervali, 12x2 min, trebalo biti 14x al nisam stigla
    i rastrcavanje sam skratila
    uglavnom, ispalo 7,8 km i onda 10 min joge za istezanje
    Posljednje uređivanje od Ginger : 04.03.2020. at 19:36

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ginger

Ja sam jucer napokon trcala bilo je i vrime

Magriz triba i odmorit

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jucer teretanica, prekjucer je rest bio.
    Danas se nadam da cu uspjeti ubaciti trening jer imam popodne neke obaveze.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jutros plivanje 1500 metara

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mene boli glava
    pa umjesto jillke - 40 min joge

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutros jump rope cardio kbell 7 i cardio shred 13 i yoga. Zuzkasice- meni je ovaj cardio shred kojeg je stavila na intermediate bio znacajno tezi od jrckbell koji je na advanced. Sigurno je dijelom zato sto nemam junacki kbell, nego radim s 12, no u cardio shredu ona umire i cak stane u jednom trenu i kaze kako ne moze vise. Samo da znate sto vas ceka.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hahaha bacila sam pogled jutros i taman naletila na dio dio se nekako savila sva s facom "ajme ne mogu više", i mislim se - šta je ovo???
    mislila sam da joj je možda bio 1. dan ciklusa kad je snimala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Otkazan Škraping zbog corone a miša mu a već sam bila u niskom startu, djeca sva sretna da sutra putujemo, napola spakirani... MM sav happy jer je i sam razmišljao o coroni, a ja se vodila time da je na svježem zraku manja opasnost od zaraze nego u zatvorenom (u vlaku, na poslu u zgradi i sl.)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

otkazan ili odgodjen?

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja danas upper body i malo yoge, i mali joging za zagrijavanje, 1,5 km.

bas lijepo vrijeme danas

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

gledam taj Cardio shred i vidim da su reversed burpees u igri
    ja se oduvjek mučim s tom vježbom
    zuzka se samo digne na pete, a ja to ne mogu, čak ni sa "zaletom"
    uopće ne znam do čega je
    sad se mislim dal da radim taj Cardio shred ili nešto drugo
    da ne govorim da sam u PMS-u i ne skače mi se jer me bole grudi

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Napravi ga. Osjecati ces se kao nindza nakon njega. Nindza s muskulfiberom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    otkazan ili odgodjen?
    joj da odgođen, al ljudima koji su uzeli smještaj preko booking coma lova propada jer je 24h ranije, a i onima koji neće moći doći kad bude ponuđen novi termin propada startnina.

Ma nije mi do toga nego sa mse već psihički i fizički bila pripremila-niski start za utrku i da ću sutra mirisati moreee al niš od toga.

Odgodili su i Dugi otok trail, Poreč, Palamanovu..sad će vjerojatno sve ići u tom smjeru.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Otplivala 1500m bazen, pa ću ovaj cardio shred preskočiti

Možda stignem još yogu danas, to bi mi pasalo

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam ga ipak napravila. 2 runde, bez utega u reversed burpeejima.
    Nakon toga neki Slow dive na Alo moves, nesto vise od pola sata ne bas uvijek ugodnog istezanja. Meni je double pigeon daleko najneugodnija vjezba u yogi, bas me neki strasan nemir obuzme kad ga radim. Ali sam se iznenadila da mogu u front split gotovo do kraja, tim vise sto nisam aktivno radila na spagama barem godinu dana, a cak ni tada nisam isla ovako duboko. U svakom slucaju, lijepo iznenađenje

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

danas malo bazena, pola treninga sasvim sama, drugu polovicu mi dosla neka dvojica i poremetila mirnocu vode

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bravo plivačice! I bravo betty, i za cardio shred i za splitove
    Ja sam tu jako tanka, pogotovo u muskom, prilicno malo mogu rasirit noge i kad se krenem spustat naprijed pojavi se neka bol u kukovima, bas se pazljivo moram namjestit da je nema. Trebala bih se posvetit malo tome.

Ali napravila sam i ja cardio shred, isto 2 runde ali koristila sam utege u reverse burpeejima, nekako imamo osjecaj da se s njima bolje zaletim. Ugasila sam zuzku i radila sama, da me ne maltretira svojim ritmom. I pendulum/swing sam rastavila na dva puta po 10.
    Sasa dobro si rekla, sad se osjecam ko ninja!
    Dobro sam istegla donji dio al isto imam osjecaj da cu se sutra sjetit ove vjezbe

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo, ninje!
    Bas me zanima kakv je wo kad vam se tako svidio.

Jucer opet teretana, danas restam.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ovaj tjedan 1 kruzni, 6 km trcanja, 2x5 km hodanja, jucer masaza
    danas idem kod prijateljice, 3 dana samo uzivanje ne brojim ni kalorije, ni one iz pica ni iz jela

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zeljezo sam opet pocela piti prosli tjedan. malcice se opet spustilo ispod granice.
    i dalje samo trckaram, ali sam digla kilometrazu zadnjih mjesec dana, radi sume.

krajem mjeseca pocinje trail kontinental liga, nadam se da cu i ove godine otrckarati koji brijeg.

i dalje samo u glavi cu poceti vjezbati u kuci. mozda konacno pogledam taj Down dog na kojeg imamo pretplatu. Nisam je ja uzela, vec drugi ukucanin, sto mi je iskreno bio sok (pozitivan).
    betty vjerujem da znas ali oni na svoje praznike imaju zbilje dobre popuste, pa se isplati ta uzeti pretpatu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •