Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ahaaahaaaa skok
    Tanci kak je proslo?
    Sani, samo ti prijavljuj, super ti ide
    i bravo svima za sve odvjezbano i istrcano!

ja sam danas 50 min slow run, iskusala novu rutu sa dva brezuljka (kak se kaze elevation?)
    i bas mi je pasalo...sinoc sam tulumarila pa sam jako malo spavala, imala sam glavobolju i bila zivcana cijelo popodne (jutro sam vegetirala)
    onda sam osla trcati i vratila se dobre volje i bez glavobolje
    a naspavat cu se jednom, he

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ..sinoc sam tulumarila pa sam jako malo spavala, imala sam glavobolju i bila zivcana cijelo popodne (jutro sam vegetirala)
    onda sam osla trcati i vratila se dobre volje i bez glavobolje
    a naspavat cu se jednom, he
    Ja sam jednom ovako. I nisam htjela ići voziti jer sam bila koma. Kao kog ću vraga ja njima smetat kad ne mogu ni hodat kako treba. Ali nekako su me kum i mm ipak nagovorili, kao laganini ćemo vožnjicu uz more. Razvalila sam ih. Niš im nije bilo jasno. Samo mi se odjednom otvorilo i imala sam snage i samo sam vukla a oni su crkavali i nisu me mogli stići. Onda su se dogovorili da više ne idu u vožnju sa mnom 'the day after'
    Z-in skok u ravoju :rikavam:
    BB ritam ti nije nimalo zavidan.....Odmah mi kroz glavu prošlo kako bi to kod mene funkcioniralo. Zaključak je: strašno. Želim ti da to sve prođe, da te pravedno nagrade i da naslijedi prekrasan period u kojem ćeš imati mira za sebe i svoje najdraže I u kojem ćeš vježbati sve redom

Prijavljujem jutarnji trening. Složili su nam kružni: 10 stanica, 4 runde, sa elastičnim trakama, TRX-o, girjama i užem. Bilo je odlično. Za kraj 2min planka u raznim varijacijama po 15sec.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •