Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ok, znači nisam ja luda
    sad sam na poslu, pa tražim i proučavam što ću kad dođem doma
    nisam stigla cijeli workout pregledati, ali vidim da ide polako i objašnjava dovoljno polako da se može uz to raditi

danas imam u planu bazen s malom djecom, pa kad dođem doma Zuzku, pa po nastarijeg u školu, a u međuvremenu malcima nešto dati jesti, tako da mi puno znači kad imam pripremljeno što ću vježbati i izbor bar 2 workouta, ovisno o vremenu koje imam na raspolaganju

recite da ste i vi ovako lude od silnih razvažanja, dječjih treninga, škola i ostaloga - moji na ništa ne mogu sami pješke, sve ih moramo voziti
    bit će mi bar malo lakše ako nisam jedina

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku

recite da ste i vi ovako lude od silnih razvažanja, dječjih treninga, škola i ostaloga - moji na ništa ne mogu sami pješke, sve ih moramo voziti
    bit će mi bar malo lakše ako nisam jedina

ja sam luda skroz naskroz. mali ima utakmicu u 2 ipo, skolu do 2, ja radim do 3
    povrh svega toga, gotov je oko 4 i 15 a u 4:45 imam termin u frizerke, nema sanse da ga stignem vratit kuci i doc na vrime. neman pojma, jedino da se kloniram

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •