Curke :grouphug: svima
Ginger nemoj trcat ako ti to na kraju donese stres
Flopice falila si nam!
Kod mene iza 19h ne bude nikog kad trcim. Jucer sam s mazom bila, samo je prigovara
Bolje da ne pocinjen o strahovima, uzasno se bojim svega jer njih dvoje ovise o meni. Vecinom se uspijen skulirat al ne uvik. I tako u krug...
Ovo danas https://www.lovingfit.com/exercises-...-iron-workout/
Malo sam izmijenila neke vjezbe, jump lunges umjesto obicnih, ali sam smanjila broj. Kod cucnja sa chopom sam umjesto chopa radila shoulder press..
Idem si traziti sto cu sutra. Bilo bi mi pametno nekad ubaciti jogu...
..drzim fige za brzi oporavak!
danas snaga, noge
https://www.fitnessblender.com/video...utt-and-thighs
i mali hiit
https://www.fitnessblender.com/video...-lungs-on-fire
Flopicee baš si me razveselila povratkom na temu
Ginger pa jel možeš ići u neko doba ili na neko mjesto kad nema ljudi? Recimo Jarun je postao strašno napučen tijekom dana tako da ako idem trčat tamo idem isključivo ujutro dok još nema ljudi. Trebaš sama procijenit jel ti trčanje sada donosi više nemira ili te opušta.
Jutros sam biciklirala oko Jaruna 22km, malo si glavu prozračila prije nego se moji dignu i krene on line nastava.
Svaki dan popodne odemo negdje u prirodu: park Stari grad Susedgrad, Savska Opatovina (uz Savu), jučer Glavica,danas Kerestinec, bitno mi je da su na svježem zraku, ali ne medju ljudima.
Flopice,
Imaš super planove za po kući, oko kuće, ja ne stižem puno što zbog homeschoolinga, pa dok skuham, pogledam mailove, ni okrenula se nisam a 15-16h.
Al imamo lijep sunčan balkon koji ću još urediti jer očekujem punu karantenu uskoro, pa ćemo na njemu provodit vrijeme.
Summer shred #6 odradjen
Umjesto stoja na rukama radila sam plankove po minutu
Sutra bih stvarno trebala nesto laganije, neku whole body jogu, ali navukla sam se na ove sa znojem
Lili pa nema puno ljudi tu di ja trcim
al dovoljno je jedan
ovu sam taman krenula zaobilaziti u sirokom luku kad je krenula kasljati
ne, ne idem vise van dok se ovo ne stisa
kad vec mogu ostati doma, onda se necu vise zahebavati
sad idem proucavati sto ste sve radili, pa izabrati sto bih ja mogla
drzte se i budite vrijedne!
Summer shred #6 al bez buyouta, nakon toga pola sata Beginner true strengh i 20ak min Fascia streching front line and deep front arm line
Super workoute ima taj instruktror. Ovaj beginner true strenght mi je sjeo ko kec na desetku, bas ono sto mi fali, izvedivo al tesko, razlomljeno na korake, bas ga osjetim u bicepsima. Bome sam se preznojila, sat i po sve skupa
sinoc sam bila u poprilicnoj depri zbog svega (ni alkohol nije bas pomogao, lol) pa mi je muz, da me razveseli, obecao odvesti na neko osamljeno mjesto da se rastrcim
ko pesa![]()
ajme Gingi
i ja sam jučer bila na istrčavanju
10 km
sutra ću u divljinu pa ću odraditi brdo, danas yogaza cijelo tijelo plus bunny slope
gingera na muza
![]()
mene je jutros uzasno iznervirala prijateljica koja zivi u zg i hoda okolo s dicom po cile dane, njoj je ovo super, ko da su na godisnjemi tvrdi da se ja previse bezveze brinem, sta, umiru samo stariji, ionako su dosta prozivili
![]()
Jesu i njezini roditelji dosta prozivjeli?![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 21.03.2020. at 10:44
to sam i ja pitala, rekla je da jesu
lako joj je tako i srat (da oprositite) kad zive stotinama kilometara od nje ...
kaze pa sta, ljudi umiru svaki dan, malo virusa i odma smak svita ... pitam je jel onda svaki dan postavljaju krevete u arenu? jel svaki dan zatvaraju sve?
sta je najgore, ocito puno ljudi razmislja ko ona jer svi setkaju okolo...
MB ti su mi najjači :rolleyes: i najopasniji jer ne shvaćaju ozbiljnost situacije.
Gingi draga naša slatka "pesica"
Jutros ranije bez ljudi 90' 5:15 zadano, al ponijelo me ispalo 17.6 km na 5:07. Izventilirala sam se, pa sad ko nova.
Starije dijete i dalje vrijedno radi za školu. Nikad krajaaa.
Ručak imam od jučer. Trebala bih počet planirat kuhanje za bar 3 dana unaprijed.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.03.2020. at 10:48
Ja sam jucer 15min fat burn 6 i 15 i yogu, danas jump rope cardio kettlebell 15 i ketllebell 13 i yogu. Hvala svima na podrsci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drz' se, Sasa!
Bravo, svim vjezbalicama
Danas 5.2 km. Poremetili mi planove izletnici kojih ima posvuda. Jednostavno nisam mogla vjerovati koliko ljudi je u sumi pa sam se okrenula i kruzila po kvartu u kojem nije bilo nikoga.
Ovo danas https://www.lovingfit.com/exercises-...uscle-workout/
S time da sam opet modificiralapa sam umjesto dipseva radila pull up. Naravno, ne toliko ponavljanja
Sad idem traziti sto cu sutra.
3 hiita od po 10min s down dog - core, absi i back
bome me dobro oznojilo
Ja sam planirala danas neki stretch, al na kraju ipak totalni rest
Ujutro odradila trk sa najstarijom, on imao zadano za tzk trčanje 1 km, ali smo odradili 2
I maloprije plank izazov, sad je postalo opako izazovno
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
cure drage, kako ste? tko se tješi vježbanjem, a tko alkoholom i slatkišima?
jučer je bio baš posebno stresan dan
ja sam na kraju navečer napravila black diamond
al posegla sam bila i za alkoholom i za slatkišima
sasa, jel ti puno oštećen stan ili zgrada, jeste doma?
Nazalost nismo. Slika koja kruzi instagramom- razrusene Ilice- to je ispred moga stana. Stan je stradao- zidovi su popucali- do staticara se jucer nije moglo doci, struje nije bilo cijeli dan, prijateljica gradjevinka mi je rekla da se kupimo iz stana. Sad smo na selu, u kuci od prijatelja. Jucer nisam nista vjezbala uslijed evakuacije. Danas budem da pokusam ostati zdrava u glavi. Nadam se da ce staticar proci brzo i da ce nam dozvoliti povratak u stan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sasa :hug:
Ja sam u petak zadnje trcala. Danas moram smisliti sto cu.
Sume nije bilo ovaj vikend.
Al sam radila neke poslove koji se mogu svratati u trening.
sasauzas, nadam se da cete se brzo vratit u stan
tang, ja ko i ti, malo se tjesim vjezbanjem, malo slatkisima i alkoholom i tako u krug...
radit moram pa odem ujutro dok maza ima skolu pa sam popodne s njima kuci. danas nema trcanja jer je bura pa cu nesto kod kuce, dobro ce doci svi oni programi koje sam gomilala na laptopu![]()
ajme užas sasa, nadam se da će brzo netko stručan utvrdit da nema ozbiljne štete i da se možete vratiti doma
sasa
i druge cure iz zg, svima nam je sad tesko, ali vama posebno, ne mogu ni zamisliti, sad kad dom dozivljavas kao utociste
ja i dalje s djecom radim usitno vjezbe, plank, cucnjeve i trbusnjake
stalno zamisljam da cu i nesto aktivnije, ali nemam bas volje, iako znam da bi mi popravilo ovo neko cudno raspolozenje, cas sam na rubu panike, cas sam down, cas sam optimisticna, bit ce sve dobro...
drzimo se svi :hug:
Saša
držim fige da se što prije vratite doma
zadnje sam vježbala u petak, i nešto ofrlje u subotu, jučer ništa
alkohol da, slatkiši ne (samo zato jer ih nemam doma, a do dućana se, jelte ne ide)
Zagrljaj Zagrepčankama, teško je i povjerovati što vas je zadesilo...mislimo svi na vas
Mi smo se do vikenda nekako sabrali i koliko toliko posložili svakodnevicu. Jučer sam konačno napravili i prvi kućni trening, malo sam girjala i sad imam upalu zadnjih loža, a vjerojatno će se do kraja dana još neki dio tijela javiti.
sasa
prijatelj nam je blizu blizu tebe, vidjeli smo njegov stan
strasno
tang, ja sam u skupini alkohol-slatkisi
jucer nisam nista, u subotu samo jogu
danas nastavljam s jillkom tamo di sam stala
iako ni dalje nemam volje nizasto
mislim da cu i ja na BR.
samo si Ginger ti tjednima ispred mene.
spajka ja ga vec duuuugo razvlacim
sad sam na wo 9 i 10
al mislim da sad necu nesto previse skratiti raspored
ova dva cu jedan tjedan, a 11 i 12 valjda dva tjedna
ako ne zalegnem od muke![]()
ja cu vjv black fire ako budem imala zivaca vjezbat kuci
iako je dosta hladno, natjerali smo se vani na sunce
skakali u dalj, radili stojeve, zvijezde, pucali na kos, igrali se balunom
dobro dodje udahnuti zraka, jedva cekam da opet zatopli
utezi, klupica (ili neka kutija, preskace se), girja, stap od metle, koliko se sjecam
ginger, ja sam koristila djecju za kupaonicu
trazi se ponekad vise rekvizita, ali sve se moze modificirati
odlican je program
znaci, moze i ta klupica
sad sam malo gledala...cini mi se malo tesko![]()
Danas 8 km. Prazna suma.
Je li jos netko trcao u trudnoci? Ocekivala sam pad kondicije, ali stvarno brzo tonem. Ne dam se jos, ali cini se da cu skoro preci na brzo hodanje, a trbuh jos nije ni na vidiku.
Munkice, nisam trcala u trudnoci niti sam strucna, mozda ti kli kli nesto bude znala iz prve ruke
Ali nekako me ne cudi, dises za dvoje. I ne znam pratis li zeljezo, mozda je i do toga
Koliko si sad trudna?
Sad sam 12+3. Zeljezo 13,3 (12-16).
Ma da. U pravu si i meni je jasno da se sve mijenja, od ravnoteze do volumena krvi i raspolozenja
Iskreno, nije ni 8 km malo![]()