Dosla sam vam samo mahnuti i reci da vas vjerno stalkam.
Vjezbam nula. Nista. Od proslog posta se nisam mrdnula, osim po cokoladu. U jednom se trenu dijete nekako okrenulo pa mi je bilo pomalo neugodno i hodati duze vrijeme, a skakutanje mi smeta.
Ako sve bude kako smo planirali, krecemo iduci vikend na godisnji. Napokon izolacija po mojoj mjeri do 8. mjVeselim se plivanju i valjda ce se do tada i more mrvu prigrijati. Nadam se da ce dijete i moje tijelo biti suradljivi kao i do sada pa da necu morati dr u tom periodu jer se stvarno ne zelim imati posla s hrvatskim zdravstvenim sustavom.
Riri, uz vjezbanje i dojenje ce se i kile otopiti. Samo pomalo. Probaj da ne bude vise od kile tjedno jer bi mogla imati visak koze. I ja sam jedva cekala da sto prije ode visak pa se u jednom trenu malo otelo kontroli. U rodiliste sam otisla sa 73 kg, 9 mjeseci kasnije sam bila na 47, a nisam bas pazila sto jedem. Vidjet cemo kako ce ici ovaj put..
Mb, rekla bih da ti zivis u istom kraju kao i moja sveki, a ona stalno ima upite za apartmane i rezervacije pa valjda sezona jos nije izgubljena skroz.
Svima ostalima bravo za sve odvjezbano, za nove badice, ljetna tijela, nove frizure...