Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Gle, koja stara, dobra ekipica!
    Dobrodošle sve! Čestitke trudnicama! Čestitke svima za svaki pretrčani km i izdvojeno vrijeme za trening!

Ovaj tjedan sam odmarala, umor me pokosio. Inače sam i dalje u zornica treninzima, ponekad pospana da mi suze frcaju dok mlatim kbellom, ponekad pred pećnicom radim čučnjeve i čekam peciva, ali ne dam se. Bivši trener trčanja me nagovara da ponovno krenem trčati, da me spremi za polumaraton, a to zahtjeva logistiku za koju nisam sigurna da je imam i kupnju sata - tj. više ozbiljnosti u mom pristupu. To vrijeme bez djeteta mi je za sve ključno. Što bi bilo nogom u g.. moje zone komfora (ako je imam, jel). Još mi i oba roditelja ovaj mjesec idu na operaciju pa molim bogove olimpa da se vilenjak ne razboli.
    Baš ste motivirale da češće pišem i malo više uprem s treninzima!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Bivši trener trčanja me nagovara da ponovno krenem trčati, da me spremi za polumaraton, a to zahtjeva logistiku za koju nisam sigurna da je imam i kupnju sata - tj. više ozbiljnosti u mom pristupu.

treba vremena i organizacije, sat ne trebas, do pred 5 godina nije bilo satova na svima, a ljudi su isto trcali polumaratone

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •